Ο Απόλλων Ερέτριας ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιώργου Βλάχου, Σαμουέλ Σπάχο και Ερμή Τόρα, που είχαν αγωνιστεί και παλιότερα στην ομάδα. Σήμερα Τετάρτη 31/7 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Ερέτριας:
‘Τετάρτη 31/07 ειναι η επίσημη πρώτη προπόνηση για την ομάδα μας. Σε αυτή θα συμμετέχουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ανακοινώθηκαν (Σεχαι, Μπασουκος) αλλά και τρια παιδιά που επέστρεψαν και πάλι στην οικογένεια μας!
Ο Ερμής Τορα, τερματοφύλακας της ομάδας για χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου, μετά από μια σεζόν στο Ληλα Βασιλικού έρχεται και πάλι στην Ερέτρια!
Ο Σάμουελ Σπαχο, παιδί των ακαδημιών της Ερέτριας, πέρσι αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Ελλησπόντου στην Α κατηγορία, είναι έτοιμος να παίξει για τον Απόλλων.
Ο Γιώργος Βλάχος, μετά από αρκετά χρόνια και εμπειρίες σε Α’ και Β’ ΕΠΣΕ επιστρέφει στην ομάδα της πόλης του, έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα!
Να ευχηθούμε καλή σεζόν σε παίκτες, προπονητες διοικητικα συμβούλια των ομάδων της Εύβοιας με υγεία και την απαραίτητη δύναμη!’.