Αγαπημένα ΡΟΗ Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Αλατσάτων: Ανακοίνωση ενημέρωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Η διοίκηση του ΑΟ Αλατσάτων εξέδωσε ανακοίνωση ενημέρωσης για το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

‘Ο ιστορικός σύλλογος του ΑΟ Αλατσάτων επέστρεψε για να μείνει. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια παλιοί και νέοι, ποδοσφαιρικοί αμιγώς, ρομαντικοί κυρίως κόντρα στη ροή των εποχών και την εμπορευματοποίηση των πάντων. Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και η ομάδα μας προετοιμάζεται ήδη καθημερινά πρωτίστως σε διοικητικό επίπεδο συγκροτώντας νέα διοίκηση η οποία τρέχει τα κυριότερα θέματα για την έναρξη της προετοιμασίας μας. Χορηγοί, ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, λειτουργικά ζητήματα (γηπεδικό κτλ).

Ο διοικητικός κορμός λοιπόν έχει και φέτος τον Αλέξανδρο Ζήση επικεφαλής, με συμμάχους τους Κλειδά Ν., Κορώνη Γ., Μπασούκο Δ., Κούρδογλου Χρ., Πεπέ Ν., Κατσαρή Χ. και νέες σημαντικές προσθήκες τον Κούκουρα Β. γνωστή ποδοσφαιρική φυσιογνωμία με τεράστια εμπειρία στο ρόλο του αντιπροέδρου, Βουρδάνο Κ. γνωστό ορθοπεδικό και τον Κουφαλέξη Δ. γνωστό για την αγάπη του στο σύλλογο. Πολλές παλιές δόξες της ομάδας είναι δίπλα μας όπως ο κ. Σαραντόπουλος Κ., Μαυρόγιαννης Χρ. και πολλοί άλλοι. Στη τεχνική ηγεσία συνεχίζει ο κ. Γιαννάκης.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του συλλόγου είμαστε ανοιχτοί σε όποιον πιστεύει στις ίδιες αρχές του αθλήματος να έρθει μαζί μας, είτε καθαρά αγωνιστικά είτε με όποιο τρόπο επιθυμεί. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας θα γίνει την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 18.30 στο γήπεδο μας, όπου θα γνωριστούν παλιοί και νέοι, θα μοιραστεί αθλητικό υλικό και θα γίνει αγιασμός με παρουσία του νέου ΔΣ αλλά και όσων φίλων θέλουν να είναι δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΟΠ Χαλκίδας: Στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας η Ελ. Βάχλα

Κώστας Λαγός

Οι ‘8’ κατά του ΟΦΙ: Είμαστε απλήρωτοι από τον Γενάρη!

eviasports

Ν. Κιαπέκος: ‘Η προσπάθεια μας θα ανταμειφθεί’

Κώστας Λαγός
-->