ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δυάδα επιλογών

Γειά σας φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκαν αισίως τα πρώτα παιχνίδια του 3ου γύρου των προκριματικών στην Ευρώπη και μπαίνουμε στο στοιχηματικό τριήμερο με πολλά παιχνίδια ενώ στο κόλπο μπαίνουν δειλά δειλά και οι Γάλλοι και οι Γερμανοί στις μικρές κατηγορίες. Σήμερα θα ασχοληθούμε με Γερμανία και Φινλανδία.


Σεϊναγιοέν-Λάχτι (18:30):

Εκκίνηση με το παιχνίδι της Σεϊναγιοέν με την Λάχτι από τη Φινλανδική Βεϊκάουσλιγκα. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία η Σεϊναγιοέν αν και 6η απέχει μόλις μία νίκη, δηλαδή 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ιλβ. Δεν κινδυνεύει, δε θα κινδυνεύσει και με την πιο ισορροπημένη άμυνα κι επίθεση (16-15 ο συντελεστής της) έβαλε πλώρη για να καταφέρει κάτι καλό φέτος. Είναι βέβαια στο μεταίχμιο των πλέι οφ και πλέι άουτ, καθώς με έναν βαθμό παίζεις για τη σωτηρία σου και με έναν βαθμό μπαίνεις στα πλέι οφ Ευρώπης και πρωταθλήματος. Ανεβασμένη η γηπεδούχος, 3/4 νίκες σε 4 ματς και μάλιστα δεχόμενη 1 γκολ σε 5 αγώνες συνολικά δείχνει ότι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με αμυντική προσήλωση. Θέλει νίκη και σήμερα, δίνει ακόμα ένα ματς εντός και είναι πολύ κρίσιμο. Έχει ηττηθεί μόνον από την πρώτη δυάδα-τριάδα του πρωταθλήματος. Η Λάχτι από την άλλη, είναι μια καλή ομάδα, με 2 ισοπαλίες σε 4 αγώνες, και συνολικά 3 ήττες, μια νίκη και μια ισοπαλία σε 5 αγώνες εκτός έδρας. Δέχεται πάντα γκολ, στο 75% των αγώνων της σκοράρει κιόλας ενώ είναι μια ομάδα που αγαπά τις ισοπαλίες. Με την Σεϊναγιοέν μάλιστα, έχουν στην έδρα της δεύτερης 6/10 ισοπαλίες και 3/5 στα πρόσφατα 5 παιχνίδια τους. Ένα ισορροπημένο ζευγάρι με πολλά Χ και σε αυτό θα βασιστούμε. Χ στο 3.31 (Stoiximan).

Στουτγάρδη-Αννόβερο (21:30):

Πάμε σε ένα παιχνίδι ακόμα αυτό ανάμεσα σε δύο ομάδες από την Γερμανία που υπό άλλες συνθήκες το σημερινό τους παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν αγώνας Κυπέλλου, τελικός Κυπέλλου, αγώνας μπαράζ στην Ευρώπη, ή ένας απλός αγώνας της Μπουντεσλίγκα. Έτσι όπως τα έχουν κάνει όμως είναι ένας αγώνας-πρεμιέρα για την Zweiteliga. Οι δύο διεκδικήτριες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μαζί με το Αμβούργο συνθέτουν μια τριάδα ομάδων Μπουντεσλίγκα. Η Στουτγκάρδη ενισχύθηκε αρκετά στο μεταγγραφικό παζάρι, πήρε παίκτες που δεν υπολογίζονταν κυρίως από την Μπάγερν, την Γερμανία γενικά και από την Αυστρία κάνοντας ένα αξιόμαχο σύνολο που ως στόχο έχει μονάχα την γρήγορη επιστροφή στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Στα 7 φιλικά που έδωσε είχε 5 νίκες ενώ τα 6 από αυτά έληξαν με over 3.5. Πρέπει σίγουρα να βελτιώσει την άμυνά της, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε θα έχει ισορροπία. Γκολ και μάλιστα άνω του ενός δέχτηκε στα 6 από τα 7. Από το 2016 και σε 4 αγώνες έχει 4 gg με αντίπαλο το Αννόβερο εντός έδρας. Το Αννόβερο από την άλλη, παίζει μετά από πολλά χρόνια στην β΄εθνική. Μετεγγραφικά χτύπησε και αυτό κυρίως στην Γερμανία, την πρώτη εθνική για την ακρίβεια, παίρνοντας παίκτες που είναι έμπειροι και θα βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο. Αρκετά τα φιλικά που έδωσε, στα 3 από αυτά έπαιξε με σοβαρές ομάδες και όχι ερασιτεχνικές, είχε 2 ήττες, μια ισοπαλία. Αρκετά γκολ, πολλά αμφίσκορα και σε αυτό θα πάμε λόγω κινήτρου. GG στο 1.70 (Betshop).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στοίχημα: Μια ακριβή ισοπαλία και ένα αξιοπρεπές αμφίσκορο

eviasports

1973: Αρτάκη-Δάφνη Ερυθρών 1-0

eviasports

Βασίλης Κουτσιανικούλης: ‘Με τα δικά μου κριτήρια θεωρώ ότι έκανα μια αξιόλογη καριέρα’

eviasports