Αγαπημένα ΡΟΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Στήλες

Ζωντανά Δολώματα & Είδη Αλιείας Χάλιος

Έτοιμη και η καινούργια πλευρά του καταστήματος ‘Ζωντανά Δολώματα & Είδη Αλιείας Χάλιος’, με πολλές εκπλήξεις και είδη για το ψάρεμα εποχής.

Μεγάλη ποικιλία ζωντανών δολωμάτων και ειδών αλιείας από τον Παναγιώτη Χάλιο, στο κατάστημα στη Λεωφόρο Ορέστη Μακρή 5, για όλους τους λάτρεις του ψαρέματος και όχι μόνο.

Με ψάρεμα καλαμαριέρας, χταποδιέρας, πετονιάς, συρτής, παραγαδιών και μηχανάκια. Επίσης τα προϊόντα της Yuki σε καλάμια (A-3, A-4, A-5, A-6, A-7), αγγίστρια και λουμινάρια, oceanic καλάμια και όλα τα πλανάκια, κουταλάκια, ψαράκια για το ψάρεμα εποχής!

Ακόμη μεγάλη ποικιλία σε όλα τα καλά ζωντανά δολώματα: Ακροβάτης μικρός και μεγάλος, Αμερικάνικο, Μάνες, Καραβιδάκι πράσινο και κόκκινο, Κόκκινο άγριο, Κορδέλα, Ιωδίου, Σκύλες, Μονοδόλια ελληνικά, Μονοδόλια εισαγωγής, Μπικατίνι, Ολλανδός, Ραμσής, Σκουλήκι μαύρο, Τριχιά, Σκουλήκι άγριο, Φαραώ, Στρόμπος κλπ.

Το ωράριο του καταστήματος είναι: Δευτέρα ως Πέμπτη από τις 6 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή από τις 5.30 το πρωί ως τις 11 το βράδυ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (21-22/9)

Παναγιώτης Νικολάου

Γ’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (2/12)

Κώστας Λαγός

Δ. Βαλκάνος: ‘Ο Νίκος μας στις μνήμες όλων’

Κώστας Λαγός