EVIASPORTS ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με τα πολλά ευρωπαϊκά γκολ!

Τρίτη σήμερα και όπως κάθε Τρίτη εδώ και χρόνια όσον αφορά την ενασχόλησή μας με το στοίχημα, υπάρχει το Τσάμπιονς Λιγκ. Βρισκόμαστε ήδη, στον 2ο γύρο των προκριματικών και αναμένονται εκπλήξεις, κάπου ηχηρές κάπου όχι. Επαναληπτικοί σήμερα και στο Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο δε θα μας απασχολήσει σήμερα. 3 επιλογές από το Τσάμπιονς κι ένα φιλικό που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το μενού. Για να δούμε τι κρατήσαμε:

Σαμπουρτάλο Τιφλίδας-Σέριφ Τιρασπόλ(20:30):

Επαναληπτικός του 0-3 μέσα στην Μολδαβία για την Σαμπουρτάλο, η οποία έκανε την μεγάλη έκπληξη και ταρακούνησε τους μόνιμα πρωταθλητές Μολδαβούς, αποκλείοντάς τους ουσιαστικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με αυτό το 0-3. Η νικήτρια θα παίξει με την Δυναμό Ζάγκρεμπ. Η Σαμπουρτάλο είναι πολύ δυνατή και εντός κι εκτός συνόρων. Δείχνει να σπάει την πρωτοκαθεδρία της Δυναμό Τιφλίδας και να παίρνει τον τίτλο. Μάλιστα, είναι αήττητη από τις 14/05 με μία ήττα μόλις πριν 2 αγωνιστικές εκτός έδρας. Η Σέριφ από την άλλη είναι μία απογοήτευση. Δεν ενισχύθηκε, δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα το ματς, πίστεψε τη φανέλα της περισσότερο από την αγωνιστικότητά της και το πλήρωσε. Δεδομένου ότι θα θελήσει να παλέψει όμως, μήπως κάτι καταφέρει, θα προσπαθήσει να σκοράρει. Το ίδιο και η Σαμπουρτάλο που σκόραρε 3 γκολ εκτός. Πάμε με το gg λοιπόν, στο 1.70 (Betshop).

Βαλέτα-Ντουντελάνζ(21:00):

Συνεχίζουμε με το ματς των πλούσιων χωρών της Ευρώπης με τη Μαλτέζικη Βαλέτα να υποδέχεται την λουξεμβούργια Ντουντελάνζ, η οποία πέρσι έκανε την έκπληξη, μπήκε στους ομίλους, έβαλε δύσκολα σε όλους αλλά αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι. 5/5 όβερ 2.5 για την φιλοξενούμενη 4/5 για την Βαλέτα, με τις δύο ομάδες να μην διαφέρουν στον τρόπο παιχνιδιού τους. Αρέσκονται σε πολλά γκολ, έχουν κακές άμυνες και το πρώτο ματς ήρθε 2-2. Όλα ανοικτά, θα σκοράρουν πιθανόν και οι δύο, θα πρέπει να πετύχουν γκολ και ίσως έχουμε και σασπένς. Πιο δυνατή η Βαλέτα εκτός έδρας από ό,τι εντός, ενώ η Ντουντελάνζ έχει ένα τρομακτικό αήττητο σερί 20 και πλέον αγώνων συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών της. Κέρδισε μάλιστα με 5-3 την Μπενφίκα. Πάμε με την πρόσφατη εικόνα των ομάδων, το κίνητρο και διαλέγουμε όβερ 2.5 στο 1.75 (Stoiximan).

Φερονικέλι-Νιου Σεντς(21:45):

3η επιλογή η κοσοβάρικη Φερονικέλι που υποδέχεται την Ουαλική Νιου Σεντς. Ακόμα ένας ανοικτός επαναληπτικός του 2-2 ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα περιμέναμε να έχουν άλλη αντιμετώπιση. Λίγο πιο έμπειρη η Ουαλική Νιου, που παίζει κάθε χρόνο μικρούς γύρους προκριματικών απέναντι στην Φερονικέλι που την βλέπουμε φέτος και κανείς δεν ξέρει αν θα την ξαναδούμε. Η εθνική Κοσόβου έχει ανέβει πολύ όμως, το πρωτάθλημα το ίδιο και δεν μας εκπλήσσει. Πολλά όβερ στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων τους και με βάση το κίνητρο πιθανόν να δούμε και σήμερα πολλά γκολ. Δεν μπορούν να παίξουν συντηρητικά, εκ των πραγμάτων, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν τους αφήνει περιθώρια και αν δεν σκοράρει κάποια από τις δύο ομάδες, απίθανο να πω την αλήθεια, θα αποκλειστεί. Αήττητες για μήνες και οι δύο, αναμένεται να μας χαρίσουν ένα ματς εντυπωσιακό. Πάμε κι εδώ με τα γκολ. Όβερ 2.5 στο 2.18 (Betshop).

Για καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στοιχήματος επισκεφθείτε καθημερινά την σελίδα του sportbet.gr.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (19/3/2015): Ηρακλής Ψαχνών-ΑΕΚ 1-3 (video)

eviasports

Πρεμιέρα Δεμερτζή στο 36ο τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΟΚ!

Παναγιώτης Νικολάου

Ο Δημήτρης Ερμήλιος για τον Γιάννη Κανάκη

eviasports