EVIASPORTS ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ

Ο Χρήστος Ρίννης στην Α.Ε.Κ.!

Ο Χρήστος Ρίννης είναι πλέον παίκτης της Α.Ε.Κ. με τον νεαρό αθλητή και πρωταθλητή ΕΣΚΑΣΕ με την ομάδα παίδων της ΑΓΕ Χαλκίδας, να ανήκει στην ‘κιτρινόμαυρη’ οικογένεια!

Ο Ρίννης έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, βελτιώθηκε πάρα πολύ στη διάρκεια της χρονιάς και αυτή την πρόοδο την εξαργύρωσε με μια μεταγραφή σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας που ασχολείται ιδιαίτερα με το κομμάτι των ακαδημιών.

Ο νεαρός αθλητής, που είναι γεννημένος το 2003, έπαιξε φέτος εκτός από το παιδικό τμήμα της ΑΓΕΧ με το οποίο πήρε το πρωτάθλημα και με το εφηβικό αλλά και το αντρικό τμήμα της ομάδας του και αυτό τον βοήθησε ώστε να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς.

Ο Ρίννης αναδείχθηκε εκτός των άλλων και mvp της κατηγορίας παίδων και θα βραβευτεί στα Stereabasket Awards στις αρχές Σεπτέμβρη!

Τέλος, η οικογένεια του αθλητή, εκφράζει μέσω της ιστοσελίδας, τις ευχαριστίες της στον πρόεδρο της ΑΓΕΧ Γιώργο Γραμματικόγιαννη για τη βοήθεια΄του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και στον προπονητή Γιώργο Βελισσαράκο που βοήθησε τα μέγιστα στην εξέλιξή του.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ15): Οι κλήσεις για την προπόνηση της Πέμπτης 28/4

Κώστας Λαγός

ΑΟ Χαλκίς: Π. Πικραμένος & Μ. Καραχάλιος για την άνοδο στη Γ’ Εθνική (video)

Κώστας Λαγός

Στοίχημα: Ίντερ στο 2.10 και γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ

eviasports