Αγαπημένα ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΠΟΛΟ

ΝΟ Αλιβερίου: Ανταγωνιστική παρουσία στη Γ’ Εθνική! (photos)

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (30/6) το βράδυ οι αγώνες σε τρεις Ομίλους της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Ανδρών και αναδείχθηκαν έξι ακόμα ομάδες που προκρίνονται στην τελική φάση.

Σε αυτή την Α’ φάση συμμετείχε και η μοναδική εκπρόσωπος της Εύβοιας σε εθνικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, ο ΝΟ Αλιβερίου. Ο ΝΟΑ στο Κολυμβητήριο Πεντέλης, αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος, κάτι που το αποδεικνύουν και τα σκορ των αγώνων και παρουσιάστηκε μαχητικός σε όλα τα παιχνίδια, έχοντας την ευκαιρία και για νίκη. Η προσπάθεια της ομάδας του Αλιβερίου είναι διπλά αξιέπαινη, αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες της προετοιμασίας ελλείψει κολυμβητηρίου, μοναδικής ομάδας που δεν διαθέτει υποδομές από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα.

Από τον όμιλο του ΝΟΑ στην τελική φάση πέρασαν οι ΚΟ Πεντέλης, ΑΟ Καστέλλας απ’ τον Α’ Όμιλο Αττικής, ενώ οι ΑΟ Πετρούπολης και Τρίτων Αμαρουσίου από τον Β’ Όμιλο Αττικής και οι ΝΟ Ναυπλίου και Άργης Καλαμάτας από τον Όμιλο Πάτρας. Θυμίζουμε ότι έχουν προκριθεί ακόμα από τον Όμιλο Βόλου, από την περασμένη εβδομάδα, οι Πύρρος Ιωαννίνων και Νηρέας Λαμίας. Οι υπόλοιπες δύο ομάδες της τελικής φάσης της Γ’ Ανδρών (26-28/7) θα προκύψουν από τους αγώνες του εναπομείναντα Ομίλου Θεσσαλονίκης που θα γίνουν (5-7/7).

Για τον ΝΟΑ οι 15 τις αποστολής ήταν: Καλαϊτζίδης Παν. (Τ), Λαμπρινέας Κ. (Τ), Χάλαρης Σπ., Θωμάκος Σωτ., Καρέλης Αλ., Ταμπουράς Δημ., Αλεξανδρόπουλος Ι., Καρατζάς Γ., Σφακιώτης Ν. (Αρχηγός), Κάλλης Βασ., Γκλιάτης Εμμ., Μαντζόπουλος Γ., Γλάρος Δημ., Καλφάογλου Σωκ., Στουπής Γ. Την ομάδα βοήθησε στην προσπάθεια της ο προπονητής υδατοσφαίρισης Βασίλης Καμάρης. Την ομάδα συνόδευσαν ο Πρόεδρος του ΝΟΑ Προκόπης Αλέξης και η σύμβουλος Δημοσίων σχέσεων του Ομίλου Σταματούλα Λεβέντη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Α’ Όμιλο Αττικής, στον οποίο συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου:

1η αγωνιστική

ΝΟ Αλιβερίου – ΚΟ Πεντέλης 7-10

ΑΟ Καστέλλας – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 10-7

2η αγωνιστική

ΑΝΟ Μεταμόρφωσης – ΝΟ Αλιβερίου 5-3

ΚΟ Πεντέλης – ΑΟ Καστέλλας 10-6

3η αγωνιστική

ΑΟ Καστέλλας – ΝΟ Αλιβερίου 11-8

ΚΟ Πεντέλης – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 12-5

Οι σκόρερ του ΝΟΑ:

  • Θωμάκος Σωτήρης (7)
  • Κάλλης Βασίλης (5)
  • Γκλιάτης Μανώλης (2)
  • Ταμπουράς Δημήτρης (2)
  • Μαντζόπουλος Γιώργος (1)
  • Σφακιώτης Νίκος (1)
  • Σύνολο: 18

Δείτε φωτογραφίες απ’ την παρουσία της ομάδας της Εύβοιας στη Γ’ Εθνική, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έπαιξαν και χάρηκαν μπάσκετ οι ακαδημίες ΑΕΕΠ Χαλκίδας & Ένωσης Ιλίου!

Παναγιώτης Νικολάου

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Αμαρυνθιακός 2-1

Κώστας Λαγός

Αρτάκη: Συμφωνία με Αν. Αυλωνίτη

Κώστας Λαγός