17.4 C
Chalkida
19 Οκτωβρίου 2019
Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Χαλκίς: Νέος πρόεδρος ο Αντώνης Βουρδάνος

Η γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς, εξέλεξε δια βοής τη μοναδική υποψηφιότητα διοικητικού συμβούλιου που κατατέθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση της ομάδας, με νέο πρόεδρο τον Αντώνη Βουρδάνο.

Το νέο διοικητικό σχήμα του ΑΟ Χαλκίς, πέρα απ’ τον κ. Βουρδάνο περιλαμβάνει τους Ανέστη Τσοκάνη, Γιάννη Λαγούδη, Γιώργο Μήλιο, Αντώνη Κωνσταντίνου, Σπύρο Δαριβέρη, Τάσο Τσάμαρη, Γιώργο Τσαγκάρη και Γιώργο Αρτίτσογλου.

Ο Φοίβος Μορίδης (συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο) στο ξεκίνημα της διαδικασίας υποστήριξε πως έχει έτοιμο διοικητικό συμβούλιο, αλλά ζήτησε απ’ τον κ. Βουρδάνο να καταθέσουν κοινή υποψηφιότητα (κάτι που δεν έγινε δεκτό) και να ‘ενώσουμε τις δυνάμεις μας’ και τελικά δεν κατέθεσε υποψηφιότητα.

Ο παλιός πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Γιώργος Τόλιας ανέφερε πως είχε τις διαβεβαιώσεις δύο εταιρείων για να συνδράμουν στη διοίκηση, είπε και εκείνος πως είχε έτοιμη υποψηφιότητα την οποία όμως δεν κατέθεσε, γιατί όπως υποστήριξε ‘είχα τη διαβεβαίωση του κ. Ταρνανά πως θα είναι εδώ και απ’ τη στιγμή που δεν ήρθε δεν καταθέτω υποψηφιότητα’ και στη συνέχεια πρόσθεσε πως ‘είμαι απογοητευμένος γιατί έδωσα αγώνα, όμως κάποιος λάκισε’.

Έτσι η μόνη τελικά υποψηφιότητα ήταν αυτή του συνδυασμού του κ. Βουρδάνου και μετά από πρόταση του προέδρου της γενικής συνέλευσης Αντώνη Νάτσου να μην στηθεί κάλπη αφού ήταν μόνο ένα το ψηφοδέλτιο, είχαμε καθολική εκλογή διά βοής.

Μετά την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου της Χαλκίδας, ο κ. Βουρδάνος πήρε τον λόγο και ανέφερε τα ονόματα του νέου διοικητικού συμβούλιου, για το οποίο σχολίασε ότι ‘αποτελείται από νέους ανθρώπους, αλλά και ιστορικά στελέχη’. Στη συνέχεια είπε πως ‘δεν είμαι επιχειρηματίας, εκπροσωπώ ομάδα επιχειρηματιών και το μοντέλο που θέλουμε είναι αυτό της μαζικής συμμετοχής ατόμων και εταιρειών, έρχομαι σαν διαχειριστής όχι σαν χρηματοδότης’.

Στη συνέχεια είπε πως στόχος είναι η οικονομική διαφάνεια, ώστε ‘να ξέρουν όσοι συνδράμουν ότι τα λεφτά τους πάνε στην ομάδα και γι’ αυτό θα δημοσιοποιούμε μηνιαία οικονομικά ριπόρτς, δείγμα της λογικής που θέλουμε να ακολουθήσουμε είναι ότι δεν θα ξεπεράσουμε οικονομικά τα έσοδα της ομάδας και θέλουμε με τη λήξη της πρώτης χρονιάς να έχουμε πλεονασματικό ταμείο’. Αγωνιστικός στόχος όπως είπε είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και ‘αν τελικά η ομάδα ανέβει απ’ την πρώτη χρονιά στη Γ’ Εθνική, θέλουμε να ξεκινήσει η ομάδα με λεφτά στην άκρη, ώστε να μπορέσει η ομάδα να μείνει μόνο μια χρονιά σ’ αυτήν την κατηγορία’. Σ’ ότι αφορά τα οικονομικά πρόσθεσε πως στόχος επίσης είναι ‘να μην ‘ματώσουν’ οι σύμβουλοι σε τέτοιο βαθμό ωστέ να φύγουν του χρόνου, θέλουμε την οικονομική συμμετοχή να τη ‘σπάσουμε’ σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, να είναι μια προσπάθεια των πολλών’, ενώ υποστήριξε πως ‘αρκετοί έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να βοηθήσουν οικονομικά και ας μην βρίσκονται στο ΔΣ’. Σε ερώτηση για το  μπάτζετ, απάντησε ότι θα φτάσει το ύψος των 100 χιλιάδων ευρώ και στο ξεκίνημα θα μπουν στο ταμείο της ομάδας περίπου 20 χιλιάδες από τους συμβούλους.

Σαν στόχο επίσης έθεσε τη δημιουργία ακαδημίων και ανέφερε πως θα γίνει προσπάθεια στο κομμάτι των υποδομών να υπάρχει συνεργασία και με ομάδες από νότια και βόρεια Εύβοια.

Ζήτησε τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που όπως είπε ‘έχουν βασικό ρόλο στο να καταφέρουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, αν δεν τα καταφέρουμε θα έχουμε πρόβλημα’.

Για τον παλιό πρόεδρο του ΑΟ Χαλκίς Γιώργο Τσαγκάρη, ο οποίος συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο είπε πως ‘θα είναι απλό μέλος, θα βοηθήσει οικονομικά, με έπεισε ότι έκανε ένα λάθος και ότι δεν πρόδωσε την ομάδα’.

Για το θέμα του έμψυχου δυναμικού είπε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα και σε σχετική ερώτηση απάντησε πως ‘όποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μείνει θα πάρει την ελευθέρας του’.

Για το θέμα του προπονητικού επιτελείου ανέφερε πως έχει γίνει συζήτηση με τον Γιώργο Λάμπρου για τη θέση του προπονητή και με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ‘με τους οποίους όμως δεν μπορούσαμε να κάνουμε οριστικές συμφωνίες απ’ τη στιγμή που δεν είχαμε ακόμη εκλεγεί’.

Για το θέμα του γηπέδου και των εγκαταστάσεων απάντησε πως ‘αύριο έχω σύναντηση με την κ. Βάκα και θα συναντηθώ και με τον κ. Σπανό, πιστεύω ότι θα υπάρχει ευαισθητοποιήση απ’ τις δημοτικές αρχές και την περιφέρεια’.

Τέλος σ’ ότι αφορά τις οικονομικές εκρεμμότητες προηγούμενων διοικήσεων είπε πως ‘οφειλές θα δοθούν σε δημόσιους φορείς (ΕΠΣΕ, ΕΠΟ, εφορία), σε οτιδήποτε άλλο όχι’ και σε ερώτημα που έγινε απάντησε πως δεν έχει αυτη τη στιγμή γνώση για τον οικονομικό απολογισμό της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Ανακοίνωση πειθαρχικής επιτροπής

Κώστας Λαγός

ΑΟΝ Αρτάκης: Οι αντίπαλοι στη Γ’ Εθνική

Κώστας Λαγός

ΑΟ Χαλκίς: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για φιλοξενία στη Σαντορίνη

Κώστας Λαγός