Αγαπημένα ΡΟΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΠΣΕ

ΑΕ Ληλαντίου: ‘Ερυθρόλευκη’ γιορτή στην τελετή λήξης! (photos+videos)

Την Παρασκευή 28/6 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου της ΑΕ Ληλαντίου, στις εγκαταστάσεις της σχολής στο Μπούρτζι.

Το παρών στην ‘ερυθρόλευκη’ γιορτή έδωσαν προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλαθλοι της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Χαλκίδα. Η φετινή τελετή είχε την ιδιαιτερότητα της συμπλήρωσης 15 χρόνων συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό. Έτσι έγινε αναφορά στα τμήματα της σχολής και στις διακρίσεις όλων αυτών των ετών σε ομάδικο και ατομικό επίπεδο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνες ‘survivor’ για προτζούνιορ, τζούνιορ και μαμάδες αθλητών και συνεχίστηκε με ξεχωριστές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις μεταξύ αθλητών τζούνιορ και μαμάδων αθλητών και αθλητών προπαίδων με μπαμπάδες αθλητών, με αρκετά αλληλοπειράγματα μεταξύ ‘μικρών’ και ‘μεγάλων’ κατά τη διάρκεια τους!

Ακολούθησαν βραβεύσεις και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων για όλους τους αθλητές. Βραβεύτηκαν οι Άγγελος Βλαχόπουλος και Άγγελος Καραδήμος, γιατί κατά την περασμένη περίοδο βρήκαν χρήματα στις εγκαταστάσεις της σχολής και τα παρέδωσαν και ο Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης για τις μαθητικές του επιδόσεις. Το βραβείο του πήραν τ’ αδέρφια του Αλέξανδρος και Νικόλαος. Η συγκεκριμένη βράβευση δεν έγινε στη γιορτή της σχολής με τους άλλους αριστούχους αθλητές, γιατί ο Κωνσταντίνος απουσίαζε, λόγω οικογενειακής εκδήλωσης.

Οι δραστηριότητες της σχολής συνεχίζονται με το ‘Summer Camp’ αλλά και προπονήσεις και τον Ιούλιο για αθλητές όλων των τμημάτων.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την τελετή λήξης πατώντας ΕΔΩ.

 

Δημοσιεύτηκε από Nikos Rogas στις Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

 

Δημοσιεύτηκε από Nikos Rogas στις Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (ΝΕΩΝ): Ήττα-αποκλεισμός (Εύβοια-Μεσσηνία 1-2)

Κώστας Λαγός

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (15/12)

Κώστας Λαγός

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ): Προποντίδα-Λήλας Βασιλικού 4-0

Κώστας Λαγός