Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αν. Βουρδάνος: ‘Αδιαπραγμάτευτος στόχος η οικονομική διαφάνεια’

Δηλώσεις του Αντώνη Βουρδάνου, για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί διοικητικά με τον ΑΟ Χαλκίς.

Προσπαθώ να βρω τους ανθρώπους που θα συμμετάσχουν στο συμβούλιο, γιατί πρέπει να είναι εννέα συν τρεις αναπληρωματικοί, δηλαδή συνολικά 12. Εν μέρει το συμβούλιο είναι κλεισμένο κατά το ήμισυ και συνεχίζονται οι επαφές για τους υπόλοιπους και θα γίνουν κάποια ραντεβού μέχρι την Κυριακή. Εάν καταφέρουμε να βρούμε ανθρώπους σωστούς, ηθικούς και καθαρούς για να συγκροτήσουμε αυτό το συμβούλιο, θα το κάνουμε και θα πάμε τη Δευτέρα με πρόταση στη γενική συνέλευση. Εάν δεν το καταφέρουμε, δεν θα πάμε, είναι απλά τα πράγματα. Γενικά θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά δεν μπορούμε να προδικάσουμε κάτι.

Πρώτος στόχος, και αδιαπραγμάτευτος προς όλες τις κατευθύνσεις, η οικονομική διαφάνεια και η εμπιστοσύνη του κόσμου που πρέπει να κερδηθεί και όλα τ’ αλλά θα έρθουν. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα. Διαφάνεια και εμπιστοσύνη στην ομάδα, για να έρθουν χρήματα στην ομάδα από απλούς πολίτες μέχρι επιχειρηματίες, για να ξέρουν ότι τα χρήματα τους θα πιάσουν τόπο και μετά είναι στο χέρι μας να ασκήσουμε σωστή διοίκηση, για να μπορέσουμε να πάμε την ομάδα ψηλά. Εμείς θ’ ασχοληθούμε με την υγεία των οικονομικών και το τεχνικό τιμ με τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας. Οι στόχοι θα ανακοινωθούν πιο αναλυτικά σε συνέντευξη, εφόσον δημιουργηθεί συμβούλιο.

Ο Στέλιος Γκάρας δεν εκπροσωπεί την ομάδα των ανθρώπων που πάμε να αναλάβουμε τον ΑΟ Χαλκίς, και η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπείται από κανέναν. Ο κ. Γκάρας είναι και αυτός ένας δημοσιογράφος που ανακοίνωσε το ενδιαφέρον μας στη γενική συνέλευση, κάτι που θα μπορούσε να το είχε κάνει και κάποιος άλλος δημοσιογράφος. Είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει την όλη διαδικασία, για το καλό της ομάδας, όπως και ο κάθε δημοσιογράφος και ο κάθε πολίτης είναι αποδεκτός στην προσπάθεια αυτή και θέλουμε βοήθεια απ’ όλους. Δεν θ’ αποκλείσω κανέναν, για κανένα λόγο.

Με τον Γιώργο Λάμπρου και τον Παναγιώτη Τοκπασίδη τις τελικές κουβέντες θα τις κάνουμε μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες. Ξαναλέω όμως ότι είναι μια προσπάθεια που δεν έχει ολοκληρωθεί και ενδεχομένως να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Μακάρι να βρεθούν οι σωστοί άνθρωποι και να προχωρήσει, γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι κατά το ήμισυ.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λ. Αυγενάκης: ‘Διαψεύστηκαν παταγωδώς -και πάλι- οι συνομωσίες’

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (12/5/2019): Κύζικος Αρτάκης-Ηρακλής Ψαχνών 5-1 (photos)

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Όλυμπος Γυμνού 0-5

Κώστας Λαγός