EVIASPORTS ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

‘Lilantio Soccer Festival’ απ’ τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού (photos)

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Χαλκίδα διοργάνωσε στις 21-23/6 το ‘Lilantio Soccer Festival’ στην ηλικιακή κατηγορία Κ-14, στο οποίο συμμετείχαν πέρα απ’ τους διοργανωτές και οι εξής ομάδες: Ηρακλής Περιστερίου, Ακαδημία Αρτάκης, Ακαδημία Boka Juniors, Ίωνες Παλαιού Φαλήρου.

Στο τριήμερο του τουρνουά, που αποτέλεσε ποδοσφαιρική γιορτή για γονείς και αθλητές στο κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν, οι ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα με πολλές φάσεις και γκολ. Στον τελικό του τουρνουά αγωνίστηκαν ο Ηρακλής Περιστερίου με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και νικητές τους διοργανωτές με σκορ 3-1.

Ηρακλής Περιστερίου (Νίκος Δασκαλόπουλος):  Καρπαθάκης, Μακρής, Χρηστίδης, Ζαχαρίας, Σιταράς, Σακκάς, Ζάρκαλης Δ., Κουκλοτίδης, Μαγκίτσας, Καγιάννης, Χριστοδούλου, Κηπουρός, Γκρίελας, Κομπορόζος, Ζάρκαλης Ι.

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού (Νίκος Ρόγκας): Βλάμης, Καπουρίτης, Μαΐσογλου, Μπαλόζι, Λιάσκος, Μαρτσούκος Σ., Δεϊμέζης, Ηλιόπουλος, Μπαλάνος,  Μάρκου, Μαρτσούκος Ν., Ρουμελιώτης.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές που έγιναν στις εγκαταστάσεις της σχολής, παρουσία αθλητών, προπονητών και γονέων.

Για το τουρνουά μίλησαν στο eviasports ο προπονητής του Ηρακλή Περιστερίου Νίκος Δασκαλόπουλος και ο Νίκος Ρόγκας.

Νίκος Δασκαλόπουλος: ‘Το τουρνουά από κάθε πλευρά ήταν άψογο. Η κατηγορία που παίξαμε ήταν η Κ-14, δηλαδή η παμπαίδων. Και οι τρεις ομάδες που παίξαμε ήταν καλές.

Σ’ ότι αφορά τις εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο ήταν πάρα πολύ καλό. Ήμασταν απομονωμένοι, μόνο η ομάδα. Είχαμε πρόσβαση στην πισίνα, ήταν πολύ καλό το φαγητό, είχαμε ησυχία πάνω απ’ όλα και δεν ήμασταν σε μια πόλη μέσα και τα παιδιά να απασχολούνται με άλλα πράγματα. Ασχοληθήκαμε μόνο με τη ξεκούραση, το φαγητό, τους αγώνες.

Ο τελευταίος αγώνας με τη Σχολή του Ολυμπιακού που παίξαμε, ήτανε και το πιο δυνατό τεστ για εμάς. Χάσαμε και στο παιχνίδι του ομίλου που παίξαμε και στον τελικό, αλλά γενικά πιστεύω ήτανε για τα παιδιά και τα δικά μου και του Ολυμπιακού, μια πάρα πολύ καλή εμπειρία. Και του χρόνου αν ξαναγίνει το τουρνουά, εμείς θα είμαστε και πάλι εδώ. Ο Νίκος Ρόγκας το έχει διοργανώσει άψογα το τουρνουά.

Σίγουρα του χρόνου έγω θα προσπαθήσω να φέρω και άλλες ομάδες απ’ την Αθήνα για το συγκεκριμένο τουρνουά και έτσι όπως έχουμε συζητήσει και τον Νίκο Ρόγκα, θα είναι ωραίο να φτιαχτεί ένα τουρνουά, όπου ανά ημερομηνία να είναι και διαφορετική κατηγορία παιδιών, κάτι που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο, να μην μπλέκονται δηλαδή οι κατηγορίες των παιδιών μεταξύ τους. Δηλαδή να γίνει άλλη ημερομηνία η Κ-12, άλλη η Κ-14 και άλλη η Κ-16. Πιστεύω ότι του χρόνου μπορεί να το οργανώσει ακόμη καλύτερα ο Νίκος και να έχει και πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία τον Νίκο Ρόγκα, σας ευχαριστώ και εσάς για τη συνέντευξη και πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε επικοινωνία. Είμαι και εγώ Ευβοιώτης, έχω καταγωγή από την περιοχή της Κύμης, συγκεκριμένα απ’ τους Κήπους.’

Νίκος Ρόγκας: ‘Καταρχήν ευχαριστώ για την παρουσία του eviasports σ’ αυτό το τριήμερο τουρνουά που διοργανώσαμε φέτος στην ηλικία μόνο Κ-14.

Τις προηγούμενες χρονιές το διοργανώναμε με μια εταιρεία, την sporteam, με την οποία φέτος δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες των ομάδων με τα ξενοδοχεία και γι’ αυτό ήτανε πιο μικρής διάρκειας και με πιο λίγες συμμετοχές. Δυστυχώς η έλλειψη ξενοδοχείων στην περιοχή και ειδικά αυτή την περίοδο δεν μας επέτρεψε να οργανωθούμε καλύτερα. Βέβαια οι ομάδες που συμμετείχανε και από την περιοχή μας, βοηθήσανε να γίνει ένα ωραίο τουρνουά.

Οι γονείς που ήρθανε από την Αθήνα, τα παιδιά και οι προπονητές το ευχαριστηθήκανε. Τα παιδιά παίξανε, διασκεδάσανε, χαρήκανε και από κει και πέρα πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά είναι σταθμός για να κάνουμε στο μέλλον κάτι και για τις υπόλοιπες ηλικίες, όπως είπε και ο κ. Δασκαλόπουλος και μαζί με την εταιρεία την sporteam, αν θα υπάρχουν δυνατότητες με τα ξενοδοχεία. Ξέρετε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια αυτή την περίοδο πάντα διοργανώνουμε τουρνουά, γιατί προσφέρεται η περιοχή μας για να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις και ειδικά προς το τέλος της σεζόν για τις ομάδες, που εντάξει πιστεύω ότι όλοι θέλουνε το κύπελλο όταν παίζουνε τα παιχνίδια, όλοι θέλουν τις νίκες, αλλά σημασία έχει σ’ αυτές τις ηλικίες να βρίσκουμε και άλλες ομάδες από άλλες περιοχές, ν’ ανταλλάζουμε απόψεις με γονείς, προπονητές, οι παίχτες μεταξύ τους και να αναπτύσσεται μια φιλία διαφορετική, η οποία βοηθάει πιστεύω όλο τον χρόνο.

Για παράδειγμα ακούσατε ότι στην Αθήνα την κατηγορία Κ-14 τη θεωρούν παμπαίδων, ενώ εμείς εδώ τη θεωρούμε παίδων. Στην Κ-12 εμείς παίζουμε 11 με 11, εκεί παίζουν 9 με 9, το ίδιο και στην κατηγορία τζούνιορ. Είναι πράγματα που δεν ξέρουν και οι γονείς και καλό είναι να ενημερωνόμαστε και πολλοί ακόμη άνθρωποι, που να μην έχουν ενημέρωση εκτός Εύβοιας σε τέτοια θέματα. Όλα αυτά πιστεύω ότι βοηθάνε.

Το εύχαριστο ήτανε ότι ξεκινάσαμε όλα τα παιδιά γερά και χαρήκανε και φύγανε τώρα για να αρχίσουν τις διακοπές, να ξεκουράστουν, για να ξεκινήσουν όλοι την καινούργια σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, τους γονείς, και πιο συγκεκριμένα τον Άγιο Λουκά από την περιοχή μας και τον Γιώργο Μπόκαρη, την Ακαδημία Νέας Αρτάκης και τους Γιώργο Βαρουτέλη και Σταμάτη Μεθενίτη, τη δικιά μας τη σχολή, τον Ηρακλή Περιστερίου, τους Ιώνες Παλαιού Φαλήρου, που είχαν έρθει με μικρότερο τμήμα. Ανανεώσαμε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, να έχουμε όλοι υγεία.

Εμείς συνεχίζουμε τις δραστηριότητες μας με το camp το οποίο ξεκίνησε την Δευτέρα 24/6 και με προπονήσεις μέσα στο καλοκαίρι. Το ερχόμενο Σάββατο έχουμε έναν σημαντικό αγώνα στις εγκαταστάσεις μας στις 6.30 μ.μ., με μια ομάδα από την Αθήνα, την Ακρόπολις, που θα παίξουμε για φιλανθρωπικό σκοπό, για να μαζέψουμε τρόφιμα για μια οργάνωση από την Αθήνα. Θα είναι εντελώς αντίθετα τα πράγματα σε σχέση με το τουρνουά, αφού θα παίξουνε παλαίμαχοι! Πιστεύω και σ’ αυτό να πάμε καλά και να βοηθήσουμε αυτόν τον οργανισμό.’

Δείτε φωτογραφίες απ’ το τουρνουά πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Β’ Φάση): Δύστος-Στύρα 3-2 (παρ., κ.δ.: 2-2)

Κώστας Λαγός

Κ12 ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (22/6)

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Ελλήσποντος-Αμαρυνθιακός 1-1 (official video)

eviasports
-->