Η Δροσιά κέρδισε τη Νεάπολη με 4-2, για την 11η αγωνιστική του τουρνουά τζούνιορ ‘Σεφερλής Γεώργιος’ της ΕΠΣΕ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πέμπτο λεπτό με τέρμα του Τσίτση και τρία λεπτά μετά ο Χαλίλι ισοφάρισε για τη Νεάπολη. Ο ΑΠΚΟ πήρε και πάλι το προβάδισμα με γκολ του Τσομώκου, που έκανε το 1-2 στο 18′ και ο ίδιος στο 41′ έκανε το 1-3. Ο Νεστορίδης στο 45ο λεπτό έκανε το 1-4 και στο τελευταίο λεπτό ο Χαλίλι σημείωσε και εκείνος δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.
Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκε τιμητική πλακέτα σε συγγενείς του Γιώργου Σεφερλή, στον οποίο ήταν αφιερωμένο το φετινό τουρνουά τζούνιορ της ΕΠΣΕ και αναμνηστικά μετάλλια στις δύο ομάδες.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπακυριάκος.
ΓΚΟΛ: 8′ & 50′ Χαλίλι-5′ Τσίτσης, 18′ & 41′ Τσομώκος, 45′ Νεστορίδης.
Νεάπολη (Γιάννης Οικονόμου): Παππάς, Ρουμπής Α., Ρουμπής Σ., Βαρελάς, Κουλουρίδης, Χαλίλι, Τσούμαρης, Δεληβοριάς, Μίχος. (Καλπέρης, Τσιαφίτσας).
Δροσιά (Φώτης Γεωργατσώνας): Τσαμπάς, Σαλής, Ζαλακώστας, Νεστορίδης, Τραυλός, Λιοπύρης, Τσομώλος, Τσίτσης, Ρούσσαλης. (Αυγέρης, Ρίζος, Μαυροζούμης, Βάκος, Τουλίτσης).