EVIASPORTS.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ): Προποντίδα-Λήλας Βασιλικού 4-0

Η Προποντίδα επικράτησε με 4-0 του Λήλαντα Βασιλικού, στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος προπαίδων ‘Κουκουβάος Αντώνιος’ της ΕΠΣΕ.

Έγινε ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι, παρουσία αρκετών φιλάθλων, με τις δυο ομάδες να έχουν καλή απόδοση, με την ‘Μπάρτσα’ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και να κατακτά την τρίτη θέση. Το σκορ άνοιξε στο 26ο λεπτό με τέρμα του Καραπιπέρη και δύο λεπτά μετά ο Καραγιάννης έκανε το 2-0. Στο 43′ ο Σπύρου σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του και ο ίδιος ένα λεπτό πριν τη λήξη διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε έναν ακόμη αγώνα τελικών των διοργανώσεων της ΕΠΣΕ οι διαιτητές συμμετείχαν αφιλοκερδώς, κάτι ιδιαίτερα αξιέπαινο. Η ποδοσφαιρική γιορτή στο ‘Πάρκο Λάου’ ολοκληρώθηκε με τις απονομές στις δύο ομάδες, τις οποίες έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΠΣΕ Αντώνης Παπαδάκης, με αθλητές και προπονητές να κλείνουν μ’ αυτόν τον τρόπο την αγωνιστική περίοδο και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπούρικας-Μαρίνος-Μούτουπας.

ΓΚΟΛ: 26′ Καραπιπέρης, 28′ Καραγιάννης, 43′ & 59′ Σπύρου.

Προποντίδα (Δημήτρης Καραγιάννης-Σταμάτης Γεραντώνης): Χασάναγας, Αναγνώστου, Παλιάτσος, Χατζηβασιλείου, Τσαούσης, Βάχλας, Σπύρου, Νερούτσος, Καραπιπέρης, Καραγιάννης, Ζούσης. (Κικίδης, Παραβάνη, Μπασούκος Ι., Κεχαγιάς, Μπασούκος Η., Χιώτης, Qaja).

Λήλας Βασιλικού (Παναγιώτης Κόντος): Ιβάντσος K., Λύκος, Κάσμι, Σιάνος, Κουτλάκης, Τζαχόλλι Κ., Μπαρόλας, Παύλου, Παπαδημητρίου, Σαμαρτζής, Τζαχόλλι Ε. (Γεωργίου, Ιβάντσος Σ., Δήμου, Ρίννης, Τσούπρας, Λιγκώνης, Γίγας).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τ’ αποτελέσματα του Σαββάτου-το πρόγραμμα της Κυριακής

eviasports

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Άγιοι Ανάργυροι-Αφράτι 0-1

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (19/5/2019): Αλάτσατα-Προποντίδα 0-2 (photos)

Δημήτρης Νικολάου