Η Αθλόπολις επικράτησε με 3-2 του Ηρακλή Ψαχνών, για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου του τουρνουά τζούνιορ ‘Σεφερλής Γεώργιος’ της ΕΠΣΕ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πέμπτο λεπτό με τέρμα του Θεοδώρου και στο 23′ ο Ευσταθίου έκανε το 0-2. Στο 30′ ο Σωκράτους μείωσε σε 1-2 και στο 41′ ο Σαράπης ισοφάρισε για την Αθλόπολις. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Σωκράτους με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χαρίζοντας το ‘τρίποντο’ στην ομάδα του.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρβελάς.
ΓΚΟΛ: 30′ & 50′ Σωκράτους, 41′ Σαράπης-5′ Θεοδώρου, 23′ Ευσταθίου.
Αθλόπολις (Αντώνης Καπνίσης): Τσαλμάς, Χατζηβασιλείου, Λάμπρου, Στεργίου Ι., Σωκράτους, Μπαρώτας, Σκύλαρης, Δημολιάνης, Τσόλκας. (Κωνσταντινάκης, Πουλής, Ελαιοτριβάρης, Σαράπης).
Ηρακλής Ψαχνών (Χρήστος Τυχάλας): Σταματίου, Ζαούρης, Δούδαλης, Στεργίου Κ., Ευσταθίου, Μανάρης, Μπαζώτης, Κορδώνης, Θεοδώρου. (Γκίκας, Ευθυμίου).