BASKET LEAGUE EVIASPORTS ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Κύμη, το Λαύριο, ο Ολυμπιακός και η αβεβαιότητα της επόμενης μέρας!

Η αβεβαιότητα στην επόμενη μέρα του Ελληνικού μπάσκετ δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο ίδιο το άθλημα και στις ομάδες που το απαρτίζουν σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς αρκετές εξ αυτών δεν ξέρουν ακόμα αν θα γίνει αναδιάρθρωση και σε πια κατηγορία θα παίζουν την επόμενη χρονιά.

Προβληματισμός για την επόμενη μέρα υπάρχει και στην Κύμη. Οι κινήσεις των υπευθύνων της ομάδας θα εξαρτηθούν εν πολλοίς από τα πιθανά έσοδα που μπορούν να προκύψουν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Και επειδή γενικώς δεν υπάρχουν ειδήσεις αυτή την περίοδο, υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει άλλους να φεύγουν για… Αδριατική και άλλους να ψάχνουν αγοραστές για να πουλήσουν την ομάδα τους!

Σε αυτή την περίπτωση βρέθηκε σήμερα και η Κύμη, με φημολογία περί πώλησης της ομάδας στο Λαύριο, στην οποία απάντησε με μια ανάρτηση ο πρόεδρος της Κύμης Αλ. Θεοδώρου γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο fb ‘Να μαζευτείτε μια μέρα όλοι σας που ξέρετε τα πάντα για μένα, να πάμε για καφέ να τα μάθω και εγώ!’.

Η αλήθεια είναι, πως υπάρχει μεγάλος προβληματισμός σε όλες τις ομάδες της Basketleague για την επόμενη μέρα. Ενδεχόμενη απουσία του Ολυμπιακού από το επόμενο πρωτάθλημα θα σημάνει κατάρρευση των εσόδων. Ήδη, οι μεγάλοι χορηγοί του φετινού πρωταθλήματος έχουν ζητήσει παράταση για να υπογράψουν τις νέες τους συμβάσεις περιμένοντας με τη σειρά τους και αυτοί τις εξελίξεις. Αν ο Ολυμπιακός δεν είναι τη νέα σεζόν στη Basketleague θα έρθουν πολύ δύσκολες οικονομικές στιγμές για όλες τις ομάδες και αυτό το γεγονός θα ξεπερνάει από μόνο του οποιαδήποτε ενδεχόμενη πώληση ομάδας, καθώς οι πρώτοι που θα εκλείψουν θα είναι οι υποψήφιοι αγοραστές…

Η Κύμη όπως και όλες κυρίως οι μικρομεσαίες ομάδες βρίσκονται σε στάση αναμονής. Προγραμματισμός δεν μπορεί να γίνει καθώς δεν υφίσταται επόμενη μέρα όταν δεν ξέρεις σε ποια βασικά έσοδα μπορείς να προσδοκάς. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, αυτή η κατάσταση θα τραβήξει για αρκετό καιρό ακόμα και δεν φαίνεται να προκύπτει κάποια ουσιαστική εξέλιξη πριν τις εκλογές στις 7 Ιουλίου για να φανεί τελικά τι θα γίνει με τη φημολογούμενη αναδιάρθρωση.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Σκόρερς (14/9)

eviasports

Photo album απ’ το Ταμυναϊκός-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου

Κώστας Λαγός

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (Κ17): Οι κλήσεις για την προπόνηση στις 3/1

Κώστας Λαγός