Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Χαλκίς: Άκαρπη γενική συνέλευση

Άκαρπη ήταν η επαναληπτική γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς, που πραγματοποιηθήκε τη Δευτέρα 10/6 σε αίθουσα του παλιού δημαρχείου στην Οδό Αβάντων.

Λίγοι ήταν οι φίλοι της ομάδας που έδωσαν το παρών, ενώ έπειτα από την παραίτηση της διοίκησης (όπως είχε προαναγγελθεί στο σχετικό δελτίο της ομάδας), δεν προέκυψε διάδοχη διοικητική κατάσταση (ο Γιώργος Τόλιας ζήτησε πίστωση χρόνου και ο Σπύρος Δαριβέρης που είχε πρόσφατα εκφράσει το ενδιαφέρον του να αναλάβει την ομάδα δεν παρουσιάστηκε), ενώ δεν έλειψαν οι έντονες στιγμές με λεκτικούς διαπληκτισμούς.

Η γενική συνέλευση διακόπηκε και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ως το τέλος του μήνα. Σε περίπτωση που και τότε δεν βρεθεί διοικητική λύση η ομάδα θα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο.

Τα χρονικά περιθώρια για τους ‘νεραντζούρι’ είναι περιορισμένα αφού θα πρέπει μέσα στον επόμενο μήνα η ομάδα να βρει διοικητική συνέχεια, ώστε να μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣΕ και να αρχίσουν να ‘τρέχουν’ τα αγωνιστικά θέματα για τη νέα περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Χαλκίς: Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Σιγανού

Κώστας Λαγός

ΑΟ Δύστου: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Αλλαγές στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Κώστας Λαγός
-->