Α' ΕΠΣΕ Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Β. Τσιμιχόδημος: ‘Η επόμενη χρονιά μπορεί να ‘ναι πολύ καλύτερη’

Δηλώσεις του προπονητή του Παντριαδικού Βασίλη Τσιμιχόδημου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τους Ωρεούς, με το οποίο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για το σύλλογο της Τριάδας.

‘Ήμασταν ομάδα που κάποια στιγμή αδικήσαμε τον εαύτο μας. Δεν ήμασταν ομάδα να φτάσουμε να σωθούμε την τελευταία αγωνιστική. Και ήταν κάτι που λίγο ταρακούνησε την ομάδα και ψυχολογικά, γιατί δεν πήραμε την ώρα που έπρεπε τ’ αποτελέσματα. Την παραμονή μας έπρεπε να την κερδίσουμε πολύ πιο γρήγορα.

Θα κάνουμε μια συνάντηση με το ΔΣ όπου θα γίνει μια ανασκόπηση της χρονιάς. Η Τρίαδα θα πρέπει κατά την άποψη τη δικιά μου πρέπει οπωσδήποτε να μη χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο, από τώρα που μιλάμε. Τις δύο τελευταίες χρονιές που είμαι εγώ στην ομάδα (μιάμιση για την ακρίβεια, πέρσι πήγα στην ομάδα 8 Γενάρη), σώζεται τις τελευταίες αγωνιστικές. Άρα σημαίνει ότι επαναλαμβάνονται κάποια λάθη, που κάποια στιγμή καλώς ή κακώς θα στοιχίσουν στην ομάδα. Αυτά τα πράγματα θα πρέπει να τα εντοπίσει, να τα επεξεργαστεί και να μην τα ξανακάνει.

Και θα πρέπει να βάλει ένα πρόγραμμα για το τι θέλει να κάνει και τι φιλοσοφία θέλει να δώσει στην ομάδα, να κάνει τις επιλογές της νωρίς όσο αυτό είναι δυνατόν. Να διορθωθούνε πάρα πολλά πράγματα, όσον αφορά τη λειτουργία της, γιατί είναι μία ομάδα που έχει τις δυνατότητες να γίνει μία ομάδα που δεν παλεύει κάθε χρόνο απλά για την παραμόνη της. Έχει τη δυναμική, είναι κοντά στη Χαλκίδα. Έχει γηπεδικές εγκαταστάσεις, που σίγουρα χρειάζονται βελτίωση, αλλά είναι μία ομάδα που έχει τη βάση της.

Οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα είναι στις υποχρεώσεις τους συνεπέστατοι, άρα σημαίνει ότι είναι μία ομάδα ελκυστική για τον οποιόδηποτε. Θα πρέπει να αλλάξει λίγο τη νοοτροπία της, όσον αφορά τη δομή της, τη λειτουργία της. Είναι πράγματα που δεν χρειάζονται χρήματα. Να αλλάξει χρειάζεται η σκέψη τους και να γίνει η ομάδα συμβατή με την κατηγορία, για να είναι διαχρονικά σ’ αυτήν. Αυτό το πράγμα περνάει μέσα από το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να μπει για το τι θέλει να κάνει. Δηλαδή πιο πολύ αυτό το πράγμα αφορά κυρίως τους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα και λιγότερο όλους τους άλλους.

Πιστεύω ότι είναι άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουν για την ομάδα και αν ακούσουν κάποια πράγματα, η επόμενη χρονιά μπορεί να είναι πολύ καλύτερη από τη φετινή και την περσινή χρονιά.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φιλικό της Εθνικής Νέων/Γυναικών με το παιδικό της ΧΒΑ (pics)

Παναγιώτης Νικολάου

ΑΟ Πισσώνας: Έναρξη προετοιμασίας στις 19/8-το πρόγραμμα των φιλικών

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ: Αναβολή αγώνα πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός