EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Π. Κοντογιάννης: ‘Πετύχαμε τον στόχο μας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά’

Δηλώσεις του προπονητή του Ολύμπου Γυμνού Παναγιώτη Κοντογιάννη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με το Καλοχώρι/Παντείχι και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν.

‘Πετύχαμε τον στόχο μας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που ξεκινάει με τη δυσκολία να συγκροτηθεί η διοίκηση και κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή μια παρέα ανθρώπων παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και να βγάζει την ομάδα από το αδιέξοδο. Έχοντας ν’ αντιμετωπίσει το γεγονός της απώλειας οχτώ βασικών ποδοσφαιριστών, που για διάφορους λόγους αναχώρησαν από την ομάδα, κάνοντας το έργο ακόμα πιο δύσκολο.

Μέσα στη χρονιά παρουσιάστηκαν δυσκολίες με τις πολλές προσθαφαιρέσεις παιχτών, τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών μας, του Αντώνη Ρουμπή και του Γιώργου Ξυλά, αλλά και προβλήματα εργασιακά και σχολικά.

Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα βρίσκει τον κορμό και συνάμα με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και τη δουλειά που γίνεται, αρχίζει και βρίσκει ένα ρυθμό και αποδίδει σε πολλά παιχνίδια ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτό βάζει τις βάσεις για να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας, ο οποίος έρχεται έστω και με λίγο άγχος. Η ομάδα τερματίζει στην 9η θέση.

Στα θετικά της χρονιάς είναι και η χρησιμοποίηση παιδιών από την ακαδημία μας, παιδιά που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα ένας απ’ αυτούς, ο Τσούμαρης, να παίρνει φανέλα βασικού στην τελευταία καθοριστική ευθεία του πρωταθλήματος.

Η ομάδα διαχρονικά έχει στηριχτεί στο φυτώριο της. Η ακαδημία μας αυτή τη στιγμή δουλεύει σε πολύ υψηλό επίπεδο και απαρτίζεται από περίπου 60 παιδιά.

Κλείνοντας όμως αυτό το ωραίο ταξίδι, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστικότητα, το πάθος και κυρίως την παρουσία τους, παρόλα τα προβλήματα εργάσιας που είχανε, στις δραστηριότητες της ομάδας. Και αξίζουν πραγματικά αυτό που κέρδισαν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Χαϊνά και όλο το ΔΣ, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μας παρείχαν από την πρώτη μέρα παρουσίας μας στην ομάδα, τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας και φυσικά έναν απ’ τους καλύτερους φίλους, συνεργάτες, γυμναστές που έχω γνωρίσει, για τη βοήθεια, τις γνώσεις και τις άπειρες ώρες που περάσαμε μαζί για τη συγκρότηση και την προετοιμασία και καθοδήγηση αυτής της ομάδας, τον κ. Βασίλη Σταματούκο. Φίλε τα καταφέραμε.

Θα ξεκουραστούμε λίγες ημέρες και θα ξεκινήσουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση την ετοιμασία της ομάδας για την καινούργια σεζόν.

Να πω συγχαρητήρια στον ΑΟΝΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Σκεπαστή-Αιδηψός 2-0

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (27/2/2011): Αστέρας Μαγούλας-ΑΟ Χαλκίς 0-1

eviasports

Α’ ΕΠΣΕ: Δροσιά-Όλυμπος Γυμνού 4-0

Βησσαρίωνας Νάνος