ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Αν. Τσαραντάνης: ‘Πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά’

Δηλώσεις του προπονητή νέων του Απόλλωνα Ερέτριας Αντώνη Τσαραντάνη, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με την ομάδα Άγιος Λουκάς/Σκύρος για τα ημιτελικά του φετινού πρωταθλήματος ‘Ποζίδης Κωνσταντίνος’.

‘Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι που κάνανε και οι δύο ομάδες από δύο πάρα πολύ καλές φάσεις, που φαινότανε ότι μπορεί δηλαδή να κριθεί σε μια φάση, σε ένα γκολ.

Η διαιτησία ήταν άριστη. Είχε πολύ λίγα σφυρίγματα, με αποτέλεσμα να αφήσει τα παιδιά να είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε κινητικότητα, μάχες, στα πλαίσια πάντα τα αθλητικά, πρωταγωνιστές ξαναλέω ήταν τα παιδιά, γιατί και οι δύο ομάδες είχανε τέλειες συμπεριφορές.

Εμείς η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο λίγο αλλάξαμε την τακτική μας, να βγούμε πιο ψηλά. Ενώ ήμασταν φλύαροι στο πρώτο 20λεπτο, μετά τα παιδιά το ισορροπήσανε, βγήκανε μπροστά, προσπαθήσανε και αυτοί, δημιουργήσανε. Στο δεύτερο ημίχρονο με μια αλλαγή και ‘μεις ανεβήκαμε πιο ψηλά, πάντα όμως είχαμε το νου μας και ήμασταν πλήρεις πίσω, γιατί βλέπαμε ότι απέναντι μας ήταν μια ομάδα που μπορούσε να μας απειλήσει οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ήταν απ’ τα παιχνίδια που όλοι ασχολιόντουσαν με τα παιδιά, κανένας δεν ασχολήθηκε με το διαιτητή και με οτιδήποτε άλλο. Συγχαρητήρια σε όλους.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές στο Αρτάκη-Αχαρναϊκός

Κώστας Λαγός

1955-56: Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας στη 2η φάση του πανελλήνιου πρωτάθληματος

eviasports

Ν. Κιαπέκος: ‘Η Ερέτρια μας έκανε να παίξουμε και ‘μεις ωραίο ποδόσφαιρο’

Κώστας Λαγός