EVIASPORTS Β' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs): Ο τίτλος στη Λάρυμνα! (ΓΑΣ Βασιλικού-Προοδευτική 59-63)

Σε ένα συναρπαστικό ματς, μπροστά σε ένα κατάμεστο κλειστό που δεν ”έπεφτε καρφίτσα”, η Προοδευτική Λάρυμνας πήρε τη νίκη με 59-63 απέναντι στον ΓΑΣ Βασιλικού και μαζί τον τίτλο του πρωταθλητή για τη φετινή περίοδο στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ!

Μια γλυκιά όμως ήττα και για το Βασιλικό, που ανέβηκε επίσης στην Α’ κατηγορία, όπου θα παίξει τη νέα περίοδο μαζί με τους σημερινούς του αντιπάλους αλλά και τον Αστέρα Αλιβερίου.

Το ντέρμπι είχε…χιτσκοκικό χαρακτήρα, με τη Λάρυμνα να ξεφεύγει ακόμα και με 16 πόντους και τους γηπεδούχους να γυρνάνε τον αγώνα προς το τέλος όταν και προηγήθηκαν με +3!

Στις τελευταίες επιθέσεις όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις λύσεις φτάνοντας στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου με σκορ 59-63.

Η ομάδα του Γεωργίου με τον ενθουσιασμό της έδρας προηγήθηκε νωρίς με 8 πόντους αλλά γρήγορα η Προοδευτική ισορρόπησε με το ημίχρονο να τελειώνει με 30-34.

Στη γ’ περίοδο οι γηπεδούχοι έμειναν για 5:30 χωρίς καλάθι εντός παιδιάς και η Προοδευτική το εκμεταλλεύτηκε ξεφεύγοντας με 17 πόντους. Το Βασιλικό πίεσε σε όλο το γήπεδο, κλέβοντας μπάλες και ροκανίζοντας τη διαφορά στο 42-50 του 30’.

Οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ και με αφού πρώτα ισοφάρισαν σε 51-51 πέρασαν και μπροστά στο σκορ με 56-53, χωρίς όμως ανάλογη συνέχεια αφού στο κρίσιμο σημείο οι παίκτες του Δαδίτσιου ήταν εύστοχοι και με πόντους κυρίως του Δάρρα πήραν τη νίκη τίτλου με 59-63.

Από τον ΓΑΣ Βασιλικού που έπαιξε από τη β’ περίοδο χωρίς τον Αναστασίου (θλάση) ξεχώρισαν οι Κικίδης, Μπέλλος και ο Καρυστινός που βοήθησε στο διάστημα της ανατροπής.

Από την Προοδευτική, κορυφαίοι οι Δάρρας, Ιωακείμ.

Διαιτητές: Χριστοδούλου Γ.-Βαρσαμάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-16, 30-34, 42-50, 59-63.

ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Γεωργίου-Λέφας): Ντούρας, Βεκρής, Καρυστινός 10 (1), Καψούλης 8, Κατσώνης, Κουσερής, Κόκκορης 3 (1), Μπέλλος 14, Κικίδης 19 (2), Κατσαρός 3, Ψαριανός 1, Αναστασίου 1.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Δαδίτσιος-Θάνος): Κλούρας 7 (1), Ντάλας, Τζεφεράκος, Παπακωνσταντίνου 6, Δάρρας 21, Ιωακείμ 16 (3), Ρομπόκας, Δαραμάρας, Μαλέρδος 7 (1), Κυριάκος 6, Γιαννόπουλος, Φαρφάλας.

Για τις φωτογραφίες του Άγγελου Αγαπητού πατήστε ΕΔΩ.

Για τις φωτογραφίες του Ηλία Θαλάσση πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (ΜΠΑΡΑΖ): Κριεζά-Απόλλων Παραλίας 0-0

Κώστας Λαγός

Κ17 ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (23/3)

Κώστας Λαγός

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Χαραυγή-Τσαφαϊκός 7-2

Κώστας Λαγός