Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Β. Ζέρβας: ‘Το πρωτάθλημα αξίζει ν’ αφιερωθεί στον πατέρα του προέδρου’

Δηλώσεις του προπονητή Βαγγέλη Ζέρβα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ’ την Αρτάκη, στης οποίας την τεχνική ηγεσία βρίσκοταν μέχρι τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου.

‘Τον στόχο σε κάθε ομάδα τον δίνει η διοίκηση. Από κει ξεκινάνε όλα, σε οποιαδήποτε ομάδα. Και αυτό το απέδειξε η Αρτάκη. Και με τόσες αλλαγές που γίνανε. Και βέβαια οι ποδοσφαιριστές που δείξανε ότι είχανε τις αντοχές και γι’ αυτό τον λόγο επιλεχτήκανε για να βγούνε. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει στη διοίκηση, που ήτανε φερέγγυα, ξέχωρα απ’ όλα τ’ άλλα που γίνανε, ήταν εκεί. Και από κει και πέρα θα ξαναναφερθώ στους ποδοσφαιριστές. Τα προβλήματα που προκύψαν φαίνεται ότι τους έκαναν μια γροθιά. Δηλαδή ο Ζέρβας έφυγε, το ίδιο στη συνέχεια και ο Λύκος, τα παιδιά ομώς δεν βγήκανε από την κορυφή ποτέ. Ήτανε στην πρώτη θέση σταθερά από την πρώτη αγωνιστική.

Λέω πάντα ότι τους προπονητές τους κάνουν οι παίχτες. Ο προπονητής είναι για να έχεις καλά αποδυτήρια, ιδίως στο ερασιτεχνικό κομμάτι. Όλα τ’ άλλα είναι σε δευτερεύουσα μοίρα για μένα.

Σίγουρα έχω μια χαρά για την επιτυχία της Αρτάκης. Σίγουρα μέσα μου θα ήθελα μέχρι τέλους να ήμουν εκεί. Ένα χρόνο έπαιξα στην Αρτάκη και ήταν η χρονιά που πήραμε αήττητοι το πρωτάθλημα και ήθελα να το επαναλάβω ως προπονητής της Αρτάκης αυτή τη φορά. Όπως είχα δηλώσει και μετά το παιχνίδι με τα Ψαχνά, που ήταν το πρώτο σημάδι τίτλου, αξίζει να αφιερωθεί στον πατέρα του προέδρου, που είχε φύγει τότε απ’ τη ζωή. Για μένα ήταν σημάδι αυτό.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Ποινολόγιο παραγόντων-σωματείων (5,11/1)

Κώστας Λαγός

Οταν ο Μέσι σκόραρε… α λα Μαραντόνα

Νίκος Μποζιονέλος

Ηρακλής Ψαχνών: Το γκολ της νίκης του Ν. Σταματάκου με Όλυμπο Γυμνού (video)

Κώστας Λαγός