EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Αγριόδημος: ‘Η Αρτάκη έχει τα φόντα να μείνει για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες’

Δηλώσεις του τερματοφύλακα της Αρτάκης Γιάννη Αγριόδημου, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Αιδηψό και την εξασφάλιση της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

‘Η ομάδα το καλοκαίρι χτίστηκε με σκοπό να κατακτήσει και πρωτάθλημα και κύπελλο. Πολλοί μας είχαν από την αρχή της χρονιάς ως αουτσάιντερ όμως κόντρα σε όλους και σε όλα κατάφεραμε να κάνουμε το νταμπλ. Η ομάδα έκανε πολλά σκαμπανεβάσματα και θεωρώ πως ρόλο έπαιξε η συνεχής αλλαγή προπονητών. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα και ακόμα πιο ευτυχισμένος διότι πετύχαμε η Αρτάκη να είναι για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική, μετά από αρκετές δεκαετίες!

Όσον αφορά τη νέα σεζόν θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για σχέδια, διότι δεν έχουμε καν σηκώσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως μετά το πέρας του πρωταθλήματος η ομάδα θα ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν! Είναι μια νέα πρόκληση η οποία πιστεύω πως με προσεκτικές κινήσεις θα έχει μια καλή πορεία. Η Αρτάκη έχει όλα τα φόντα να μείνει για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες!’

 

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (18/3/2012): Όλυμπος Γυμνού-Ωρεοί 1-1

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (22/1/2023)

eviasports

ΕΠΣΕ: Δελτίο τύπου για τη συνεδρίαση του ΔΣ

Κώστας Λαγός