Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Χαλκίς: Απολογισμός & προβληματισμός για το μέλλον στη συνέντευξη τύπου

Πραγματοποιήθηκε τ’ απόγευμα της Δευτέρας 6/5 σύνεντευξη τύπου της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς, στα γραφεία της ομάδας.

Έγινε απολογισμός της περασμένης περίοδου, για το χρονικό διάστημα (από τον περασμένο Ιανουάριο) που η τωρινή διοίκηση ανέλαβε της τύχες της ομάδας, χωρίς να λείψουν αναφορές και στο προηγούμενο διάστημα της φετινής περιόδου, αλλά και των προηγούμενων περιόδων. Η πρόεδρος της ομάδας Ειρήνη Αϊνδιλή μίλησε για την απόφαση της να μπει στη διοίκηση του ΑΟΧ και στάθηκε στο γεγονός  ότι παρά τις προσδοκίες της δεν κατάφερε να ‘ανοίξει’ τις ‘πόρτες’ που πίστευε ότι θα μπορούσε, που ήταν και το κυριώτερο κίνητρο της για ν’ αναλάβει την προεδρία του συλλόγου της Χαλκίδας, ενώ σε ερώτηση που της έγινε για το αν θα συνεχίσει στη διοίκηση της ομάδας, απάντησε ότι θα προσπαθήσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, χωρίς όμως να συνεχίσει να έχει κάποια διοικητική θέση. Υποστήριξε πως δόθηκε απ’ το τωρινό διοικητικό σχήμα αγώνας σε οικονομικό επίπεδο, ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει την περίοδο χωρίς να εγκαταλείψει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ‘ώστε του χρόνου να αγωνιστεί στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία και όχι στη δεύτερη, όπως θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση’.

Το παρών έδωσε και ο πρώην προπονητής του ΑΟ Χαλκίς Αντώνης Αυλωνίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην τελευταία του θητεία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, στεκόμενος στη δυσκολία του εγχειρήματος που ανέλαβε -ως επιλογή της νέας διοίκησης- προσπαθώντας, όπως ανέφερε, ουσιαστικά να στήσει απ’ την αρχή μια ομάδα με ‘αποψιλωμένο’ ρόστερ, περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες και ‘κακό όνομα’ στην ποδοσφαιρική αγορά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ‘για να φτιάξεις μια ομάδα χρειάζονται τουλάχιστον έξι μήνες’, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα δεν είχε την τύχη με το μέρος της σε κάποια παιχνίδια, που αν είχαν θετική εξέλιξη για τον ΑΟ Χαλκίς, θα μπορούσαν να τον φέρουν κοντά στο στόχο της παραμονής, παρότι ο ίδιος ήταν -όπως ανέφερε- απαισιόδοξος απ’ την πρώτη στιγμή που ανέλαβε και πάλι την τεχνική ηγεσία.

Σ’ ότι αφορά το μέλλον της ομάδας, που με τα τωρινά δεδομένα έχει υποβιβαστεί στην Α’ ΕΠΣΕ, δεν βγήκε κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα και πιθανόν πολλά να ξεκαθαρίσουν στη γενική συνέλευση της ομάδας, που είναι ορισμένη για την Τετάρτη 29/5. Τον λόγο πήραν αρκετά απ’ τα υπόλοιπα μέλη της τωρινής διοικήσης, εξέφρασαν και εκείνοι τους προβληματισμούς τους για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα και για το πως θα μπορούσε ξανά να ορθοποδήσει. Χαρακτηριστική για την κατάσταση και το κλίμα της ομάδας η φράση της προέδρου κ. Αϊνδιλή ότι ‘η ομάδα αιμορραγεί και τον Ιανουάριο αιμορραγούσε ακόμη πιο πολύ’.

Δείτε φωτογραφίες απ’ τη συνέντευξη τύπου, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δ. Αντωνόπουλος: ‘Μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα’

Κώστας Λαγός

Γ. Παπακωνσταντίνου: Χαιρετισμός στο Σεμινάριο Διαιτησίας Γυναικών

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Μονόδρυ-Άρτεμις Αγίου Γεωργίου 1-2

Κώστας Λαγός