EVIASPORTS ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΗΛΕΣ

Ο Νίκος Βουρλιώτης στηρίζει το ‘Αγαπώ και Πράττω’ (videos)

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το φιλανθρωπικό σωματείο ‘Αγαπώ και Πράττω’ διοργανώνει τον καθιερωμένο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου την Κυριακή 9/6 (έναρξη: 10 π.μ.) και σας καλεί όλους να συμμετάσχετε μετατρέποντας την αγάπη σας σε πράξη!

Σκοπός της φετινής διοργάνωσης είναι η δωρεά αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής και της Κεντρικής Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Νίκος Βουρλιώτης (Nivo), στηρίζει τον αγώνα μας και σας καλεί να κάνετε και εσείς το ίδιο μετατρέποντάς την αγάπη σας σε πράξη!

Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα παραθαλάσσια γραφικά χωριά της Παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στομίου Οξυλίθου, και αποτελείται από δύο διαδρομές τρεξίματος των 10 χλμ. και 5 χλμ. καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού των 500 μέτρων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το λιμάνι της Παραλίας Κύμης.

Μπορείτε να βοηθήσετε στην επίτευξη του στόχου είτε αγοράζοντας το μπλουζάκι του ‘Αγαπώ και Πράττω’ το οποίο θα διατεθεί στην αγορά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε με το να γίνετε υποστηρικτές χορηγοί ή χορηγοί ειδών και υπηρεσιών.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (23/12/2018): Ανάποδος-Στύρα 2-4 (photos)

Κώστας Λαγός

Προποντίδα: Ετήσια χοροεσπερίδα στις 22/12

eviasports

Photo album απ’ το ΑΟ Χαλκίς-Αυλωνάρι

Κώστας Λαγός