Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Μεγάλο Σάββατο έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο του Βασιλικού οι αθλητές των τμημάτων παίδων και εφήβων της ομάδας αλλά και το Δ.Σ. μαζί με τα μέλη του συλλόγου και τους γονείς των αθλητών!
Ο λόγος της συνεύρεσης, ο καθιερωμένος πλέον αγώνας μπάσκετ, που όπως κάθε φορά έτσι και φέτος είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον!
Οι μικροί της ομάδας από τα τμήματα υποδομής, αντιμετώπισαν τους διοικούντες και τα μέλη του ΓΑΣ Βασιλικού, δείχνοντας και οι δύο πλευρές πως αυτό που κάνουν στο Βασιλικό τα τελευταία χρόνια, πρώτα απ’ όλα το αγαπάνε, γι’ αυτό άλλωστε έχει και τόση μεγάλη επιτυχία και απήχηση! Για την ιστορία, το τελικό σκορ ήταν 82-80 για τους διοικούντες και τους γονείς των μικρών αθλητών, ενώ στο ημίχρονο υπήρξε και διαγωνισμός τριπόντων!
Για τις φωτογραφίες του Άγγελου Αγαπητού πατήστε ΕΔΩ.