EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Μ. Μαύρος: ‘Να μην χαλαρώσουμε ούτε ένα λεπτό’

Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Μιχάλη Μαύρου, για το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με τον Όλυμπο Γυμνού.

‘Η αλήθεια είναι ότι όσο πάμε προς το τέλος με τις αγωνιστικές πιο λίγες φέρνουν τον ΑΟΝΑ πιο κοντά στον στόχο του. Όμως δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Έχουμε ακόμα ουσιαστικά δύο τελικούς, με τους Ωρεούς και την Αιδηψό και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί ο τρίτος με τη Δροσιά.

Από τη στιγμή που δύο ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, ο ένας κοιτάει και το τι κάνει ο άλλος. Την προηγούμενη φορά χαρήκανε τα Ψαχνά που χάσαμε δύο πόντους, τώρα χαρήκαμε εμείς. Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα ήταν ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων χρόνων. Θα μας κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος.

Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε ούτε ένα λεπτό. Και το καλό είναι ότι με αυτά που γίνανε στα τελευταία παιχνίδια, έχουνε συσπειρώσει τον κόσμο μας, που έχει αρχίσει να έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό που κερδίσαμε απ’ τα προβλήματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό.

Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε στο τέλος να δικαιώσουμε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ενώ η ομάδα του Γυμνού είναι μια πολύ καλή ομάδα και τα τελευταία αποτελέσματα της δείχνανε ότι θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, νομίζω επειδή είχαμε πολύ καλή απόδοση από όλα τα παιδιά, κατάφεραμε το παιχνίδι να το κάνουμε εύκολο. Πραγματικά τα παιδιά δώσανε το 100%. Είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε φορμαρισμένοι στην κατάλληλη στιγμή.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανόραμα (4/2)

eviasports

ΕΠΣΕ: Ορισμός παρατηρητών διαιτησίας (19/3)

Κώστας Λαγός

ΑΟ Χαλκίς-Πανελευσινιακός 1-1

Κωνσταντίνος Χαρμαντάς