Β΄ ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Μ. Γεωργίου: ‘Ήτανε μια χρονιά πολύ περίεργη και αρκετά δύσκολη’

Δηλώσεις του προπονητή του Αμαρυνθιακού Μπάμπη Γεωργίου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τους Ζάρακες και της εξασφάλισης της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΕ.

‘Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, τους χορηγούς, τους φιλάθλους, τη διοίκηση και πάνω απ’ όλα στους ποδοσφαιριστές, δηλαδή στους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας.

Ήτανε μια χρονιά πολύ περίεργη και αρκετά δύσκολη, σε πολλά επίπεδα.

Ένα από τα θετικά της υπόθεσης -περά από τον τίτλο- ήταν και η δημιουργία της ακαδημίας. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει. Η ακαδημία του συλλόγου επαναλειτούργησε σε πολύ καλό επίπεδο μετά από πάρα πολύ καιρό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν μας χαρίστηκε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όλες οι ομάδες αγωνιστήκανε για την ιστορία τους και την υστεροφημία τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σημερινή αγωνιστική, όπου οι Ζάρακες ήρθαν και διεκδίκησαν το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί.

Να ευχηθώ απ’ την πλευρά μου, όλες οι ομάδες να επιτύχουν τους στόχους που έχουνε θέσει, υγεία και καλή ξεκούραση σε όλους.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ακαδημία Αρτάκης: Αναστολή προπονήσεων ως τις 27/3

Κώστας Λαγός

Τ’ αποτελέσματα του Σαββάτου-το πρόγραμμα της Κυριακής

Κώστας Λαγός

Σχολικοί αγώνες: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-ΕΠΑΛ Κονιστρών 5-0 (photos)

Βησσαρίωνας Νάνος