Μεγάλη ποικιλία ζωντανών δολωμάτων και ειδών αλιείας από τον Παναγιώτη Χάλιο, στο κατάστημα στην Λεωφόρο Ορέστη Μακρή 5, για όλους τους λάτρεις του ψαρέματος και όχι μόνο.
Στο κατάστημα του Παναγιώτη Χάλιου, που άνοιξε στις αρχές Μαρτίου, έχουν έρθει τα πρώτα εμπορεύματα και στήθηκε η πρώτη παραλαβή προϊόντων.
Με ψάρεμα καλαμαριέρας, χταποδιέρας, πετονιάς, συρτής, παραγαδιών και μηχανάκια. Επίσης τα προϊόντα της Yuki σε καλάμια (A-3, A-4, A-5, A-6, A-7), αγγίστρια και λουμινάρια, oceanic καλάμια και όλα τα πλανάκια, κουταλάκια, ψαράκια για το ψάρεμα εποχής!
Ακόμη μεγάλη ποικιλία σε όλα τα καλά ζωντανά δολώματα: Ακροβάτης μικρός και μεγάλος, Αμερικάνικο, Μάνες, Καραβιδάκι πράσινο και κόκκινο, Κόκκινο άγριο, Κορδέλα, Ιωδίου, Σκύλες, Μονοδόλια ελληνικά, Μονοδόλια εισαγωγής, Μπικατίνι, Ολλανδός, Ραμσής, Σκουλήκι μαύρο, Τριχιά, Σκουλήκι άγριο, Φαραώ, κλπ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!