ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στήλες

Σύνδεσμος Διαιτητών: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Μ. Γεροχειμώνα

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Μανώλη Γεροχειμώνα.

Αναλυτικα:

‘Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας πληροφορήθηκε την απώλεια του Μανώλη Γεροχειμώνα, ενός από τα πιο γνωστά μέλη μας, με έντονο αποτύπωμα στα γήπεδα της Εύβοιας.

Παλαιός ποδοσφαιριστής της Προποντίδας, ονομάστηκε Διαιτητής τη δεκαετία του 80. Αγωνίστηκε επί σειρά ετών στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και στις Εθνικές Κατηγορίες (Διαιτητής Δ’ Εθνικής – Επόπτης Β’ Εθνικής). Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση συνέχισε να προσφέρει ως Παρατηρητής Διαιτησίας. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας. Όλοι οι νεότεροι έχουν να θυμούνται στιγμές από το Μανώλη, είτε μέσα στα γήπεδα, είτε έξω από αυτά.

Τον χαρακτήριζε το ήθος του, η αμεσότητα του κι η προσήλωση στις αρχές του. Παντρεμένος με την Αθηνά, απέκτησε 2 κόρες (την Άρτεμις και τη Σωτηρία).

Πρόσφατα τιμήθηκε από την ΕΠΣΕ (στην κοπή της πίτας, από όπου κι η φωτογραφία) για τη διαχρονική προσφορά του στο άθλημα.

Μέλη του ΔΣ θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία. Αντί στεφανιού, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει! Καλό ταξίδι Μανώλη!’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΝΕΑΠΟΛΗ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 13-0

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (29/4/2017): Αυλίδα-Ταμυναϊκός 0-4

eviasports

ΑΟ Λουκισίων: Ελεύθερος ο Π. Αρκάς

Κώστας Λαγός