Α' ΕΠΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Λεζγής: ‘Όλα τα μπράβο τα παίρνουν τα παιδιά’

Δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Βατώντα Γιάννη Λεζγή, για τα δύο τελευταία νικηφόρα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του με το Καλοχώρι/Παντείχι και τον Λήλαντα Βασιλικού.

‘Ήταν δύο δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια που είχαμε εντός έδρας. Την Τετάρτη με μια ομάδα που έχουμε τον ίδιο στόχο, ένα ματς εξάποντο, και ήρθε πολύ εύκολα η νίκη, ούτε εμείς το περιμέναμε έτσι. Ήμασταν προετοιμασμένοι και καταφέραμε και κάναμε τις ευκαιρίες γκολ και ήρθε αυτό το ευρύ σκορ.

Για το παιχνίδι με τον Λήλα, ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχει κάνει ένα τρομερό σερί μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Είναι και ο άγραφος νόμος που λέει ότι όταν έχεις δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, δύσκολα μπορείς να κερδίσεις και τα δύο, αλλά δόξα τω Θεώ τα καταφέραμε.

Τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο και το ‘χω πει αυτό το πράγμα. Καταφέραμε σε δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας να βάλουμε εννιά γκολ, σε δύο ομάδες καλές, οπότε όλα τα μπράβο τα παίρνουν τα παιδιά.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΟΠΑ Αιδηψού-ΑΕΚ Νέου Πύργου 6-2

Κώστας Λαγός

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ: Σκόρερς (26/2)

eviasports

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Ε Ρε Γλέντια-Raptors 11-9 (photos)

Κώστας Λαγός