Ο Ηρακλής Ψαχνών κέρδισε την Σκεπαστή με 5-1, για την 26η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ, και πλησίασε την πρωτοπόρο Αρτάκη (ισοπαλία 1-1 με Ταμυναϊκό) στους δύο βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με τέρμα του Γιάντομ και έξι λεπτά μετά ο Μήτρου έκανε το 2-0. Στο 26′ ο Γιάντομ σημείωσε δεύτερο τέρμα και έκανε το 3-0 και δύο λεπτά μετά και ο Μήτρου έβαλε δεύτερο γκολ, κάνοντας το 4-0. Ο Ζουζουλής μείωσε σε 4-1 στο 62′ και στο 73′ ο Ντούμας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης-Μητρολιός-Ρέτσας.
ΓΚΟΛ: 13′ & 26′ Γιάντομ, 19′ & 28′ Μήτρου, 73′ Ντούμας-62′ Ζουζουλής.
Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Αρχοντάκης (75′ Γεωργίου), Ζουλιώτης, Σπανός (30′ Αγγελάτος Δ.), Παλαιολόγος, Ρεπετσάς, Τσολάκος (60′ Χασαπίδης), Σκριβάνος, Αγγελάτος Γ., Γιάντομ (50′ Ντούμας), Ανέστης, Μήτρου.
Σκεπαστή (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Θαλασσίνος Ι. Ι, Αγιασοφίτης, Κωνστάντος, Ξιφάρας, Γερογιάννης Π., Ανδρέου (65′ Γερογιάννης Δ.), Θαλασσινός Ι., Καρατζούδης (80′ Θαλασσινός Π.), Θαλασσίνος Α., Ζουζουλής.