EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Λήλας Βασιλικού-Νεάπολη 3-3 (pics)

Iσόπαλες με σκορ 3-3 αναδείχτηκαν οι ομάδες του Λήλαντα Βασιλικού και της Νεάπολης, για την 5η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος προπαίδων ‘Κουκουβάος Αντώνιος’ της ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 με γκολ του Κ. Τζαχόλλι στο 12′ και τρία λεπτά του Σαμαρτζή. Η Νεάπολη έκανε την ανατροπή στην επανάληψη. Αρχικά ο Παυλάρας μείωσε σε 2-1 στο 38ο λεπτό, στο 50′ ο Μποχωρίτης ισοφάρισε και ο ίδιος έξι λεπτά μετά ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 2-3. Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 58′ με τον Παπαδημητρίου να ισοφαρίσει για την ομάδα του Βασιλικού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοντογιαννίδης

ΓΚΟΛ: 12′ Τζαχόλλι Κ., 15′ Σαμαρτζής, 58′ Παπαδημητρίου-38′ Παυλάρας, 50′ & 56′ Μποχωρίτης.

Λήλας Βασιλικού (Παναγιώτης Κόντος): Ιβαντσός Κ., Γεωργίου, Λύκος, Κουτλάκης, Λιγκώνης, Τζαχόλλι Κ., Κάσμι, Ρίννης, Παπαδημητρίου, Σαμαρτζής, Τζαχόλλι Ε. (Ιβαντσός Σ., Κόρδη, Κουλουρίδης).

Νεάπολη (Γιάννης Οικονόμου): Τσιριγώτη, Αλεξανδράκης, Τσιριγώτης, Ζαφειρόπουλος, Γιαπράκης, Καραμάνος, Παπανέστης, Μποχωρίτης, Βαρελάς, Δούλος, Παυλάρας. (Βαρδουλάκης, Μπαξεβάνης, Ηλιάδης, Μπουραντάς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Π. Ζουρούδης: ‘Εύχομαι ο στόχος της παραμονής να επιτευχθεί’

Κώστας Λαγός

Πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων ομάδων μπάσκετ στη Χαλκίδα 15 χρόνια μετά!

Παναγιώτης Νικολάου

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύμη-Άρης Αγίου Ιωάννη 2-4

Κώστας Λαγός