Η ομάδα Άγιος Λουκάς/Σκύρος επικράτησε του Ολύμπου Γυμνού με 2-1, για τη 10η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος νέων ‘Ποζίδης Κωνσταντίνος’ της ΕΠΣΕ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με τέρμα του Γκότση και ο ίδιος το 54′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο επόμενο λεπτό ο Σεφερλής μείωσε για τον Όλυμπο, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα Άγιος Λουκάς/Σκύρος πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της και η ομάδα Αίολος Κριεζών/Ζάρητρα τη δεύτερη και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρράς-Γάτος-Μαρίνος
ΓΚΟΛ: 26′ & 54′ Γκότσης-55′ Σεφερλής.
Άγιος Λουκάς/Σκύρος (Γιώργος Μπόκαρης): Κιούσης Κ., Κρόμπας, Ρερρές, Qatos, Ρέτσας, Δεμερούτης, Κελάι, Ντούντι, Γκότσης, Μεταξάς, Λάμπρος.
Όλυμπος Γυμνού (Βαγγέλης Σταματούκος): Κοτρογιάννης, Παρασκευάς, Κοντογιάννης, Μητρολιός, Ταχριτέρογλου, Τσούμαρης (40′ Λέκα), Μακρυγιάννης, Ρουμπής, Ρόγκας, Μιχελής, Σεφερλής.
Δείτε φωτογραφίες απ’ τον αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.