EVIASPORTS.GR ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δ. Βαλκάνος: ‘Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά’

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Ερέτριας Δημήτρη Βαλκάνου, μετά το τέλος του φετινού τελικού κυπέλλου Εύβοιας με την Αρτάκη.

‘Προσωπικά έμενα δεν με έβρισκαν σύμφωνο κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που έκριναν και την έκβαση του παιχνιδιού.

Νομίζω πως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν ήταν τόσο ποιοτικό. Ήταν αρκετά δυνατό με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Θεωρώ ότι είδατε όλοι ότι κρίθηκε το παιχνίδι και από αρκετές στατικές φάσεις, που αποδείχτηκε ότι είναι δύνατο σημείο και της Αρτάκης και δικό μας ή αδύναμο για το αμυντικό κομμάτι.

Εμείς ευτυχήσαμε να καταφέρουμε να κάνουμε την ανατροπή, που μας κράτησε μες στο παιχνίδι. Είχαμε λίγο και την ψυχολογία, μέχρι την ισοφάριση, και κάπου εκεί και σε συνδυασμό με την αποβολή, με ότι δυνάμεις είχαμε -και μας δεν μας άρεσε ο τρόπος που διαχειριστήκαμε την παράταση, δεν ήταν ποδοσφαιρικός, αλλά ήτανε κάτι που μας κράταγε στο παιχνίδι- για να πάμε στα πέναλτι.

Απέναντι μας ήταν μια ομάδα που είχε στις αλλαγές της το ίδιο ποιοτικούς παίχτες να μπαίνουν και να βγαίνουν. Λογικό και επόμενο ήταν να έχουν την κατοχή, να έχουν τις ευκαιρίες τους, να είναι πιο φρέσκοι, σε συνδυασμό με μας που σίγουρα φάνηκε η κούραση από ένα σημείο και μετά.

Γενικά, επειδή έχουν γίνει πολλά μέσα στη χρονιά, εγώ είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θα ανακοινώσω και κάτι προσωπικό, θα μιλήσω συνοψίζοντας όλη τη χρονιά, αλλά η δουλειά που κάνουν τα παιδιά όλη την εβδομάδα είναι που μας κάνουν υπερήφανους.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (11-12/12)

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (24/1/2023)

eviasports

Το ΔΣ των Αβαντίδων στην κλήρωση της ΕΠΟ

Κώστας Λαγός