EVIASPORTS ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΠΣΕ

Αθλόπολις: Συμμετείχε στο φεστιβάλ ακαδημιών του ΟΠΑΠ (pics+videos)

Στο φεστιβάλ του ΟΠΑΠ ‘Αθλητικές Ακαδημίες’, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/3 στο δημοτικό στάδιο Σπατών, συμμετείχε η Αθλόπολις.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν πολλές ακαδημίες και παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, πέρα απ’ το ποδόσφαιρο, και άλλα αθλήματα, όπως ξιφασκία, στίβος, ράγκμπι, κρίκετ, βόλεϊ, παγκράτιο, παραολυμπιακά αθλήματα, κ.α. Επίσης είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολλά ενδιάφεροντα παιχνίδια και γενικά να κάνουν πολλές όμορφες και διδακτικές δραστηριότητες.

Για το φεστιβάλ του ΟΠΑΠ μίλησε στο eviasports ο προπονητής ακαδημιών της Αθλόπολις Αντώνης Καπνίσης: ‘Η ακαδημία της Αθλόπολις συμμετέχει σ’ ένα δίκτυο ακαδημιών του ΟΠΑΠ απ’ όλη την Ελλάδα και από την Εύβοια συμμετέχουν ακόμη οι ακαδημίες του Ερμήλιου και του Ληλαντίου. Αυτό το δίκτυο διοργανώνει μια φορά το χρόνο, στην Αθήνα κυρίως, τουρνουά τα οποία διαρκούν μια μέρα και περιλαμβάνουν εκτός από το ποδόσφαιρο και διάφορα άλλα αθλήματα (τάεκ-βο-ντο, κρίκετ, βόλεϊ κ.α.) και διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα (διατροφή, ψυχολογία κ.α.). Γενικά είναι μια γιορτή αθλητισμού για τα παιδιά και τους γονείς.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣΕ: Κοπή πίτας για το νέο έτος (photos)

Κωνσταντίνος Χαρμαντάς

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Εύριπος-Κύζικος Αρτάκης 0-1

Κώστας Λαγός

ΔΟΑΠΠΕΧ: Άθληση για πολίτες-Διαδικασία χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων

Κώστας Λαγός