EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δ. Ακριτίδης: ‘Θα φτιάξουμε μια ομάδα-πρότυπο’

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Καστέλλας Δημήτρη Ακριτίδη, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Ελλήσποντο.

‘Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια. Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα που στην έδρα της έχει κερδίσει και έχει βάλει πολλά γκολ.

Εμείς δεν είχαμε πολλούς παίχτες στη διάθεση μας, γιατί είχαμε τραυματίες και τρεις που τιμώρησα επειδή δεν μείνανε στον πάγκο, θέλανε να παίξουνε βασικοί. Κατεβήκαμε πραγματικά με 12 παίχτες και είχαμε στο τέλος και δύο τραυματίες και παίζαμε ουσιαστικά με εννιά παίχτες.

Αλλά είμαστε αξιοπρεπείς και προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το πετύχαμε.

Όλο το στήσιμο της ομάδας είναι το πως θα αξιολογήσουμε το υπάρχον υλικό, με τα ματς για μας να είναι πια φιλικά-εκπαιδευτικά, σαν να είναι περίοδος προετοιμασίας, ώστε να μείνουν οι παίχτες που μπορούν να προδιορίσουν τον στόχο που θα βάλουμε του χρόνου. Για να γίνει μια ομάδα-πρότυπο, που θα τη ζηλεύουν και οι αντίπαλοι και οι φίλοι και οι εχθροί. Θα κάνουμε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, να το ευχαριστιούνται όλοι. Αλλά θέλει πάρα πολλά πράγματα για να γίνει αυτό. Θέλει αλλαγές νοοτροπίας, αλλαγές παιχτών κ.α.

Πήγα σε μια ομάδα που δεν είχε τη δυνατότητα να κερδίζει, δεν είχε καν τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστική. Αυτό που καταφέραμε με αυτά τα παιδιά, που είναι πολύ πίσω (τακτικά, φυσική κατάσταση, στόχους προσωπικούς και ομαδικούς), είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Λεπτομέρειες είναι που μας κάνουν να αδυνατούμε να κερδίζουμε.

Σήμερα δεχτήκαμε δύο γκολ από αδράνεια. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι δεν είχαμε να κάνουμε μια αλλαγή, προσπαθήσαμε περισσότερο από τα άλλα ματς μέχρι σήμερα.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Όλο το πρόγραμμα της σεζόν 2020-21

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΠΑΟ Πολιτικών-Κεραυνός Χαλκίδας 0-2

Κώστας Λαγός

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 20/1)

eviasports