EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Έραπος-Καμάρες 5-2

Ο Έραπος πήρε τη νίκη απέναντι στις Καμάρες με 5-2 σκορ για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΕ. Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε θέαμα με τις δύο ομάδες να σημειώνουν 7 τέρματα συνολικά.

Στο 10ο λεπτό ο Ι. Μουτουσίδης άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για τον Έραπο. Στο 29′ ο Ξυνογαλάς έφερε το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπέτσας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, γράφοντας το 2-1.

Στο 50′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ι. Μουτουσίδη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1. Στη συνέχεια ο Γαρατζόγιαννης που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή σκόραρε δύο φορές στο 75′ και στο 85′ κάνοντας το 5-1.

Οι Καμάρες μείωσαν σε 5-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξυνογαλά στο 90′.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σοφίου-Ντουμάνης-Μαρίνος.

ΓΚΟΛ: 10′ Μουτουσίδης Ι., 29′ Ξυνογαλάς, 34′ Μπέτσας, 50′ Μουτουσίδης Ι., 75′ Γαρατζόγιαννης, 85′ Γαρατζόγιαννης, 90′ Ξυνογαλάς (πεν.).

Έραπος: Θεολόγης, Μεταξάς, Ζαχαράκης, Δάσκος, Κουκουβίνος, Μουτουσίδης Γ. (75′ Γερογιάννης), Σόλιας (82 Πίσχινας), τσιριμώκος, Μπέτσας, Μουτουσίδης Ι. (65′ Γαρατζόγιαννης), Μωϋσίδης (80′ Πάλλης).

Καμάρες: Πρέντσι, Παντούλας (39′ Χότζα), Ζιζόλι, Χάλιος, Χοτζάλι, Σαλεμής, Μπούζο (46′ Κούτλης), Θανάσης, Γκιζάνης, Ξυνογαλάς, Ντουμάνης.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύζικος/ΑΟ Νέας Αρτάκης-Λήλας Βασιλικού 2-1

Κώστας Λαγός

ΑΕ Καρύστου: Απέκτησε τον Π. Καλούδη

Κώστας Λαγός

Τουρνουά Απόλλωνα Ερέτριας: Στιγμιότυπα (video)

Κώστας Λαγός