Με το διπλό από τη Χαλκίδα έφυγε η Άρτεμις Αγίου Γεωργίου επικρατώντας του ΠΑΟ Κανήθου με σκορ 0-1 για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΕ. Στο 40ο λεπτό ο Βασιλείου με σουτ έξω από την περιοχή, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ, κάνοντας το 0-1.
Στην συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν και την ομάδα της Άρτεμις να φτάνει στη νίκη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος-Νικολάου Σ.-Παπαθανασίου Γ.
ΓΚΟΛ: 40′ Βασιλείου.
ΠΑΟ Κανήθου (Βλάσσης Ταβλαρίδης): Σούλκα, Αυλωναρίτης (50′ Λουκάς), Γάτος (50′ Σαράπης), Κάσα, Μπένος, Κρινής (85′ Μάρης), Μπαλίου, Ότσκα, Αγγελόπουλος (80′ Βασιλείου), Σταυράκης, Μέλο.
Άρτεμις Αγίου Γεωργίου: Κιούσης, Κρόκος, Αϊδίνης, Βασιλείου, Σκουρλής, Μούντριχας (65′ Σιμιτζής), Γιαννακός, Καρλαύτης, Μπουλής (85′ Τσίργκας), Τσαούσης (40′ Ματθαίου), Κατσενής.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!