EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Μ. Μαύρος: ‘Όταν δεν βάζεις γκολ, αγχώνεσαι, ρισκάρεις, κινδυνεύεις’

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Μιχάλη Μαύρου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Λήλαντα Βασιλικού.

‘Όταν μία ομάδα δεν κάνει γκολ τις ευκαιρίες που τις παρουσιάζονται, αρχίζει να τρέχει ο χρόνος, δημιουργείται άγχος.

Δεν παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε φάσεις, αλλά πάλι χάσαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν χάνονται.

Δηλαδή πρέπει να κάνουμε τις ευκαιρίες που δικαιούμαστε γκολ. Κάποια στιγμή μπορεί να στραβώσει ένα παιχνίδι από αυτό και μόνο.

Το άγχος, το καταλαβαίνω, είναι μεγάλο για τα παιδιά. Θέλουμε τη νίκη, βιαζόμαστε και αγχωνόμαστε, όμως έχουμε την εμπειρία και πρέπει με υπομονή και σωστές επιθέσεις να φτάνουμε στο στόχο μας.

Τέλος καλό όλα καλά, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ούτε εγώ, ούτε ο κόσμος μας, ούτε τα παιδιά τα ίδια. Δηλαδή μπορούμε να παίξαμε παρά πολύ καλύτερα και πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια να υπάρχει αυτή η βελτίωση, που περιμένουμε.

Θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, για να βελτιωθούμε στο κομμάτι αυτό. Τουλάχιστον στα τελειώματα μας, να είναι πιο εύκολα, πιο απλά.

Για ένα μήνα με τις εμβόλιμες αγωνιστικές και τον τελικό κυπέλλου, είναι λίγο δύσκολο και απαιτητικό αγωνιστικό μας πρόγραμμα. Θα κοιτάξουμε να το διαχειριστούμε όσο το δυνατόν πιο καλά.

Δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική το παιχνίδι, απλά αν είχαμε κάνει τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για μας στο δεύτερο και η εικόνα μας θα ήταν καλύτερη. Όταν δεν βάζεις γκολ, αγχώνεσαι, ρισκάρεις, κινδυνεύεις. Μην ξεχνάμε τι πάθανε τα Ψαχνά απ’ αυτή την ομάδα.’

Ο κ. Μαύρος ως προπονητής νέων του Κύζικου Αρτάκης, μίλησε και για το παιχνίδι με το Ληλάντιο: ‘Το Λήλάντιο αξιοποίησε τις δυο ευκαιρίες που δημιούργησε και έβαλε δύο γκολ. Εμείς είχαμε δοκάρι στο 5ο λεπτό με τον Παπαδημητρίου, ο Λάμπρου έκανε ένα σουτ στο 20′ το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Μίχος, που ήταν πολύ καλός σήμερα. Κάναμε και άλλες ευκαιρίες. Δίκαια το Ληλάντιο είναι στην πρώτη θέση, γιατί είναι η πιο σταθερή ομάδα, αλλά εμείς σήμερα κάναμε κάποια λάθη σοβαρά.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (9/3/2022)

eviasports

Σκάουτερ στην ΑΕΚ Αθηνών ο Δ. Ξουρής!

Κώστας Λαγός

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ: ‘Ενωσιακοί’ προπονητές οι Αρ. Μαστραγγελής & Π. Κοντογιάννης

Κώστας Λαγός