Νίκη με το ευρύ σκορ 7-1 για τις Καμάρες απέναντι στην ομάδα της Αθλόπολις για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΕ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν άνετα στην επικράτηση.
Ο Γκιζάνης στο 15′ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Στο 22ο λεπτό του αγώνα ο Ίμπο έγραψε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με τον Κ. Γεωργαντόπουλο στο 41′ σε 2-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό ο Μπούζο έκανε το 3-1 δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Ο Ξυνογαλάς στο 63′ έκανε το 4-1 και ο Ζίζολι το 5-1 στο 72ο λεπτό. Στο 75′ ο Ξυνογαλάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 6-1 για την ομάδα του, με τον Σαλεμή να διαμορφώνει στο 90′ το τελικό 7-1.
ΓΚΟΛ: 15’ Γκιζάνης, 22’ Ίμπο, 41’ Γεωργαντόπουλος Κ., 58’ Μπούζο, 63’ Ξυνογαλάς, 72’ Ζίζολι, 75’ Ξυνογαλάς, 90’ Σαλεμής.
ΚΑΜΑΡΕΣ: Πρένσι, Σαββόπουλος, Χοτζάλι, Χάλιος, Λαρούδας, Χαλεμής, Μπούζο (81’ Χότζα), Θανάσης, Γκιζάνης (65’ Ζίζολι), Ίμπο (46’ Ξυνογαλάς), Βισβίνης (78’ Κούτλης).
ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ: Πολυκαρπίδης, Γεωργαντόπουλος Π. (75’ Ιμεράι), Βουρδάνος (67’ Παύλου), Αμοιρίδης (60’ Μπαλάνος Δ.), Καπνίσης, Γεωργαντόπουλος Κ., Μαρίτσας, Μπαλάνος, Οικονόμου (60’ Χαλικόπουλος Ι.), Παργιανός, Αλαφάκης.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς