EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλ. Μπουρμάς: ‘Φυσάει ευνοϊκός άνεμος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο’

Τα κυριώτερα μέρη του χαιρετισμού του αντιπεριφειάρχη αθλητισμού και τουρισμού Ηλία Μπουρμά, μετά την βράβευση του Μιχάλη Μπούρικα, στην κοπή πίτας της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης και των Συνδέσμων Διαιτητών και Προπονητών Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/2 στο ‘Κτήμα Ανθηδών’ στη Δροσιά.

‘Το λέω κάθε φορά που έρχομαι στο βήμα αυτό, είναι ιδιαίτερη χαρά -ίσως μεγαλύτερη από κάθε άλλη- το να βρίσκομαι στις εκδηλώσεις αυτές. Οι λόγοι είναι ευνόητοι, γιατί είναι εκδηλώσεις που γίνονται για κάτι που αγαπάμε όλοι το ίδιο -άσχετα αν κάποιοι το υπηρετούν πολύ καλύτερα- και αφετέρου γιατί βρίσκομαι σε μια εκδήλωση η οποία απαρτίζεται από καλούς φίλους.

Παρακολουθώντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια περίπου, από διάφορα μετερίζια -είτε αυτό του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, είτε του θεατή, είτε του δικηγόρου και νομικού συμβούλου, είτε τώρα που έχω το ρόλο του θεματικού αντιπεριφερειάρχη- μπορώ με βεβαίοτητα να πω ότι το 2019 φυσάει ο ευνοϊκότερος άνεμος των τελευταίων 20 χρόνων.

Πιστεύω ότι τα πρωταθλήματα μας είναι τα πλέον αξιοκρατικά, οι ομάδες είναι εξαιρετικά δουλεμένες, χάρις στη δουλειά που γίνεται απ’ τους προπονητές, η διαιτησία επιτελεί το έργο τους -για να μην μπω καλύτερα από ποτέ- επιτελεί το έργο της σίγουρα πάρα πολύ καλά και το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχουμε πρωταθλήματα -κατά την προσωπική μου εκτίμηση και νομίζω όχι μόνο- για διαφήμιση.

Ο Ηλίας Μπουρμάς βραβεύει τον Μιχάλη Μπούρικα

Θεωρώ πως αν καταφέρουμε κάποια στιγμή να λύσουμε το πρόβλημα της ομάδας της πόλης μας της Χαλκίδας, τότε θα έχουμε αυτό που πραγματικά ζητάμε σε επίπεδο ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου και νομού. Δηλαδή μια ομάδα που διακρίνεται και έναν νομό που λειτουργεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο ποδοσφαιρικό πάρα πολύ καλά.

Για τον ευνοϊκό άνεμο και την πολύ καλή εικόνα που επικρατεί αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους: στην ΕΠΣΕ και το διοικητικό της συμβούλιο, δηλαδή στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και την ομάδα του που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν εξαιρετική δουλειά, στους προπονητές που στην συντριπτική τους πλειοψηφία πλέον είναι διπλωματούχοι και εξαιρετικοί στη δουλειά τους, στους διαιτητές οι οποίοι κάνουν αυτό που πάντα αναζητούσα, να είναι ήρωες αλλά να παιρνούν απαρατήρητοι στο παιχνίδι και κυρίως σε όλους εσάς, οι οποίοι είσαστε ερασιτεχνικά σωματεία που συμμετέχετε και παρά την κρίση που βιώνουμε όλοι μας καταφέρνετε και κρατάτε τις ομάδες σας σε ένα πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο αγωνιστικό όσο και εξωαγωνιστικό.

Μέσα απ’ την καρδιά μου εύχομαι σε όλους εσάς να συνεχίσετε να έχετε τη δύναμη να κάνετε αυτό που κάνετε με τον ίδιο τρόπο, αν όχι καλύτερο. Το λέω γιατί το γεγονός ότι αναφέρατε προβλήματα που έχετε όλοι, σημαίνει ότι έχετε ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις και στο πλαίσιο αυτό δεσμεύομαι εγώ και η περιφέρεια μου, ότι σε οποιοδήποτε πόστο και αν βρίσκομαι έχω όλη την καλή διάθεση να είμαι δίπλα και να προσφέρω.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου, στον Παναγιώτη Τοκπασίδη, στον Λευτέρη Φανό, για τα πάρα πολύ καλά τους λόγια. Εύχομαι μια πάρα πολύ καλή εποικοδομητική ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους σας.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Αποτελέσματα & βαθμολογία (4η αγωνιστική)

Κώστας Λαγός

Φ. Μορίδης: ‘19500 ευρώ σε 9 μέρες για τον ΑΟ Χαλκίς’

Κώστας Λαγός

ΑΟ Αυλίδας: Συγχαρητήρια ανακοίνωση σε πρωταθλητές, φιναλίστ κυπέλλου, ομάδες που προβιβάστηκαν & Αρτάκη

Κώστας Λαγός
-->