EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δ. Ερμήλιος: ‘Το πείσμα-πάθος των παιδιών έφερε τη νίκη’

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΣ Ερμήλιος Δημήτρη Ερμηλίου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Κεραυνό Χαλκίδας.

‘Ήταν ένα δυνατό και ωραίο παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να βάλουμε πολύ γρήγορα ένα γκολ, επιβάλλοντας από την αρχή του παιχνιδιού το ρυθμό μας. Και μάλιστα λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου, ο Καραλής με την εμπειρία του σημείωσε το δεύτερο τέρμα μας.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, αλλά σε μία κόντρα επίθεση και μια στημένη φάση δεχτήκαμε το 2-1. Οπότε και ο Κεραυνός μπήκε αυτομάτως στο παιχνίδι.

Ανασυνταχθήκαμε στο ημίχρονο. Έχοντας κόντρα αέρα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε σαν στόχο να παίξουμε στην κόντρα επίθεση, περιμένοντας τους αντιπάλους λίγο πιο ψηλά. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να κάνουμε το 3-1 και πάλι να πάρουμε τα πάνω μας, αλλά δυστυχώς σε μια -κατ’ εμάς- αμφισβητούμενη φάση, με ένα πέναλτι έγινε το 2-2.

Παρόλα αυτά όμως, οι αλλαγές απ’ τον πάγκο αλλά και με το πείσμα-πάθος των παιδιών στα τελευταία λεπτά, ξαναεπιβάλαμε το ρυθμό μας κάτι που μας έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την επίτευξη του 3-2.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίξανε νέα παιδιά, που ανταπεξέρχονται στις ανάγκες του παιχνιδιού και δείχνουν κάθε μέρα, σε κάθε αγώνα, να γίνονται και καλύτεροι. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, ώστε να έχει και για μας ένα έξτρα ενδιαφέρον.’

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Οι σκόρερς μετά την 5η αγωνιστική

eviasports

Διαγόρας Αιγάλεω-ΑΕ Χαλκίδας 1-2

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Προποντίδα-Ακαδημία Ερέτριας 0-2

Κώστας Λαγός