EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Ωρεοί-Αστέρας Βατώντα 3-0

Οι Ωρεοί επικράτησαν με 3-0 του Αστέρα Βατώντα, για τη 17η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα παιχνιδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερα λάθη για τις δύο ομάδες, με πιο χαρακτηριστική στιγμή αυτή του δεύτερου λεπτού με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ με σουτ του Σκριβάνου και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Δ. Μαυρούτσικο να κάνει εξαιρετική επέμβαση.

Στο 57′ μετά από κάθετη του Γούναρη ο Σκριβάνος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο, ο οποίος ‘διάβασε’ τη φάση και πέφτοντας με τα πόδια πρόλαβε τον επιθετικό του Αστέρα. Στην συνέχεια με μακρινή μπαλιά τροφοδότησε τον Μούστο, ο οποίος με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ, ίσως στην πιο καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα.

Στο 85′ ο Ένεχ με ωραία τελική αξιοποίησε την ασίστ του Αθανασίου και πέντε λεπτά μετά ο τελευταίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι Ωρεοί παρά τα γηπεδικά προβλήματα (έπαιξαν τελικά ως γηπεδούχοι στο γήπεδο της Αιδηψού, που είναι το τριτο γήπεδο που χρησιμοποιούν μετά από αυτά της Ιστιαίας και του Νέου Πύργου), παρουσιάστηκαν και πάλι ανταγωνιστικοί και έφτασαν σε ακόμη ένα σημαντικό ‘τρίποντο’, στην προσπάθεια τους για παραμονή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας-Κωνστάντιος-Ιωάννου

ΓΚΟΛ: 58′ Μούστος, 85′ Ένεχ, 90′ Αθανασίου.

Ωρεοί (Θανάσης Γουρνάς): Μαυρούτσικος Δ., Τζαφέραι, Καπλανάι, Γιουκάι, Τόουρφε, Κάτσος, Μούστος (88′ Μπαλάνος), Μαυρούτσικος Ι.-Φ., Ένεχ, Αθανασίου Δ. (91′ Καραπάνος), Σταματονικολός (74′ Αναγνωστάκης).

Αστέρας Βατώντα (Γιάννης Λεζγής): Ντελέκος, Κοτρότσιος, Κικίδης (88′ Κατόλης), Τσώκος (77′ Τζαφέρος), Ντούκα, Χασανλάρι, Γκέκας (69′ Σίμωσης), Γουνάρης, Ματράκας (88′ Πολύχρονος), Σκριβάνος, Νεσιμι.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αμαρυνθιακός: Ανανέωσε ο Δ. Φτούλης

Κώστας Λαγός

Λήλας Βασιλικού: Επιστροφή Β. Μολέ

Κώστας Λαγός

Βροντερό παρών ΑΕΕΠ Χαλκίδας και Απόλλωνα Χαλκίδας στο ‘Evripos Night Run’!

Παναγιώτης Νικολάου