ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ειρ. Αϊνδιλή: ‘Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, για να εμψυχώσει την ομάδα’

Διαβάστε τις δηλώσεις της προέδρου του ΑΟ Χαλκίς Ειρήνης Αϊνδιλή ενόψει του σημερινού κρίσιμου παιχνιδιού με τη Θύελλα Καμαρίου, αλλά και για την τιμητική εκδήλωση που έγινε στο πρόσωπο της από τον Ποσειδώνα Ιλισίων.

‘Στον Ποσειδώνα Ιλισίων έχουν κάνει ένα καινούργιο τμήμα ενόργανης γυμναστικής, που είναι ένα σωματείο πολύ γνωστό στο κομμάτι το κολυμβητικό. Είναι γενικά ένα υγιές σωματείο, κάτι που το ένιωσα και ‘γω επισκεπτόμενη τα γραφεία της ομάδας.

Με το Θοδωρή Κόλλια, που έχει ζήσει την πορεία μου από κοντά, με κάλεσε και μου ζήτησε να έρθω σε επαφή με τα παιδιά. Πραγματικά η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Τύχαινε ο προπονητής Παναγιώτης Μαρινόπουλος, να είναι αθλητής κατά την περίοδο που ήμουν και ‘γω αθλήτρια, και γνωρίζομαστε πολύ καλά.

Η υποδοχή προς το πρόσωπο μου ήταν πολύ θερμή και από τα παιδιά αλλά και απ’ τους γονείς. Γενικά το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και ήταν απ’ τις πιο ωραίες εκδηλώσεις που έχω πάει. Πίστεύω ότι πήραν τα παιδιά πάρα πολλά και απ’ την δική μου παρουσία.

Είναι δύσκολο και κρίσιμο το παιχνίδι της Κυριακής με τη Θύελλα Καμαρίου, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ομάδα και στο Αιγάλεω απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έδειξε ότι είναι καλή. Τώρα προσπαθούμε και γινόμαστε ομάδα όλοι μαζί. Αυτό που θέλουμε είναι η στήριξη του κόσμου, για να εμψυχώσει την ομάδα.

Στις 9 Μαρτίου θα κάνουμε τον αποκριάτικο χορό της ομάδας στο Evia Palace.’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Αβαντίδες-Ατρόμητος 0-1 (video)

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Αρτάκη-Ξηρόπολη

Κώστας Λαγός

ΑΚΟ Χαλκίδας: Δύο μετάλλια στο πανελλήνιο τεχνικής κολύμβησης

Κώστας Λαγός