Αγαπημένα ΡΟΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Λήλας Βασιλικού-Ληλάντιο 6-2

Ο Λήλας Βασιλικού κέρδισε με 6-2 το Ληλάντιο, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος προπαίδων ‘Κουκουβάος Αντώνιος’ της ΕΠΣΕ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Παπαδημητρίου και έξι λεπτά μετά ο Σαμαρτζής έκανε το 2-0. Στο 20ο λεπτό ο Κ. Τζαχόλλι σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του Βασιλικού και τέσσερα λεπτά μετά ο Παπαδημητρίου με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 4-0. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και μείωσαν σε 4-2 με τέρματα του Μήτρου στο 32′ και του Βλάχου στο 38′. Ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ για τους νικητές, με τον Κ. Τζαχόλλι με δεύτερο προσωπικό γκολ να κάνει το 5-2 στο 45′ και ένα λεπτό πριν τη λήξη ο Λεβάκης, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελχάς.

ΓΚΟΛ: 11′ & 24′ Παπαδημητρίου, 17′ Σαμαρτζής, 20′ & 45′ Τζαχόλλι Κ., 59′ Λεβάκης-32′ Μήτρου, 38′ Βλάχος.

Λήλας Βασιλικού (Παναγιώτης Κόντος): Ιβάντσος Κ., Κουτλάκης, Γεωργίου, Σιάνος, Ρίννης, Μπαρόλας, Γίγας, Παπαδημητρίου, Σαμαρτζής, Γεωργίου, Τζαχόλλι Κ. (Ορχανίσι, Τζαχόλλι, Λύκος, Κάζμι, Ιβάντσος Σ., Λεβάκης.

Ληλάντιο (Βαγγέλης Τόγιας): Τόγιας, Μαρκόπουλος, Δεμερτζής, Λαγός, Μαΐσογλου, Νικολάρος, Βλάχος, Μήτρου, Λύκος, Καρέλης, Κολοκυθάς. (Μπαλόζι, Καμαριώτης, Τόγκος Ι., Μαμασούκας, Τόγκος Μ., Γκάβαλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11)

eviasports

Πέρσι… σαν σήμερα (7/5/2019)

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ Όμιλος): Πανόραμα (29/9)

eviasports
-->