ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΑΛΗ

ΠΟΠ Χαλκίδας: Δεύτερος στο πανέλληνιο πρωτάθλημα εφήβων! (pics)

Τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων ελληνορωμαϊκής πάλης, που διεξήχθη στις 26-27/1, πήρε ο Παλαιστικός Όμιλος Πρωταθλητών Χαλκίδας, με τρεις αθλητές του να ανεβαίνουν στο βάθρο και άλλους τρεις να πλασαρίζονται σε καλές θέσεις.

Ο Νίκος Ντουνιάς αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, ο Κώστας Καλομοίρας πήρε το αργυρο μετάλλιο και ο Αλέξανδρος Βάχλας χάλκινο. Πέμπτη θέση πήραν οι Άρης Χαλεπάς και Δημήτρης Γκριτζάλας και την έβδομη ο Δημήτρης Γιαννάκης.

Νίκος Λέων

Επίσης, ο αθλητής του ΠΟΠ Νίκος Λέων πήρε την πέμπτη θέση σε διεθνές τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη. Ο Λέων δήλωσε σχετικά: ‘Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου Peaky Barber shop που με στήριξαν για να μπορέσω να συμμετάσχω σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά’. Δηλώσεις έκανε και η προπονήτρια του Λία Νικολάου: ‘Το τουρνουά διεξήχθη στα πλαίσια της βασικής προετοιμασίας, γνώριζα πως ήταν ένα δυνατό τουρνουά με κορυφαίους αθλητές και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό’.

Τέλος, την Παρασκευή 18/1 ο ΠΟΠ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία προπονητών, αθλητών και φίλων του συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες απ’ το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και την κοπή  πίτας, πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ελεύθεροι όλοι οι ερασιτέχνες αθλητές στα 18 τους έτη

eviasports

ΕΠΟ: Έναρξη έκδοσης ταυτοτήτων προπονητών τη Δευτέρα 12/11

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ τη 2η μέρα διασυλλογικών Α/Γ στη Χαλκίδα (19/7/2020)

Κώστας Λαγός
-->