Εκτός έδρας νίκη για τη Δροσιά με 2-1 επί της Αθλόπολις, για την 7η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος νέων ‘Ποζίδης Κωνσταντίνος’ της ΕΠΣΕ.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με τέρμα του Ε. Δεληγιάννη, όμως η Αθλόπολις ισοφάρισε στο 51′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαρόλα. Τρία λεπτά μετά ο Ε. Δεληγιάννης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΑΠΚΟ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Έντονη ήταν η βροχόπτωση σε μεγάλο μέρος της διάρκειας του αγώνα, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μακρής-Παππάς-Παπαθανασίου Γ.
ΓΚΟΛ: 51′ Μπαρόλας-34′ & 54′ Δεληγιάννης Ε.
Αθλόπολις (Παναγιώτης Αφράτης): Πολυκαρπίδης, Ymeraj, Κώνστας, Μαρίτσας, Γεωργαντόπουλος Π., Παριανός, Αλαφάκης, Μπαρόλας, Σίδερης, Κονταράς. (Γεωργαντόπουλος Θ., Ζέρβας).
Δροσιά (Δημήτρης Καπέτης): Παντρευτάκης, Νεστορίδης, Κατάρας Γ., Σκοπελίτης, Ελευθερίου Ι., Τουλίτσης, Κατάρας Σ., Δεληγιάννης Ε., Σταμέλος, Accko, Ελευθερίου Α. (Ελευθερίου Δ., Νταύρης, Τουλίτσης, Μπογιατζόγλου, Δεληγιάννης Α.).