EVIASPORTS.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Παπακωνσταντίνου: Ανακοίνωση συνδυασμού για εκλογές ΕΠΣΕ

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου με επιστολή του επισημοποίησε το συνδυασμο με τον οποίο θα συμμετάσχει και στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣ Εύβοιας, τη Δευτέρα 4/2. Στην ίδια επιστολή κάνει απολογισμό της τρέχουσας θητείας της διοίκησης της ΕΠΣΕ και θέτει τους στόχους για την επόμενη τετραετία. Ο συνδυασμός του κ. Παπακωνσταντίνου ονομάζεται ‘Η πίστη μας είναι τα πάντα γύρω από το ερασιτεχνικό πόδοσφαιρο της Εύβοιας΄.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή:

‘Όταν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, με τις τόσες πολλές δραστηριότητες, ακόμα και το καλοκαίρι, ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα. Έτσι φτάσαμε στην ολοκλήρωση ακόμα μιας θητείας της διοίκησης.

Ολοκλήρωση μιας από τις πιο δύσκολες πορείες, όλα αυτά τα χρόνια, από το 2003 που αναλάβαμε τις τύχες του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου. Με την αλλαγή της διοίκησης στην ΕΠΟ, με την διαδικασία που όλοι γνωρίζετε, η ΕΠΣ Εύβοιας κι εγώ προσωπικά, δεχθήκαμε έναν ανηλεή πόλεμο, που κατέληξε στην, επιβολή, παραίτησης μου από πρόεδρος.

Επιτρέψτε μου εδώ να τονίσω, παρά τα όσα, τεχνηέντως, φημολογούνται, ότι δεν μου έχει απαγορευθεί η ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο, για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει τελεσίδικο βούλευμα που, βάσει Νόμου, να μου το απαγορεύει. Το δικαίωμα μου του εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι ‘ζωντανό’ και γι’ αυτό θα είμαι και πάλι Υποψήφιος μαζί με τους συνεργάτες μου.

Με αυτές τις μεθοδεύσεις, είναι γεγονός, ότι χάσαμε πολύτιμο χρόνο ασχολίας από τα σημαντικά του ποδοσφαίρου. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να πιστεύω, ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα και σε αυτή τη θητεία μας, με κυριότερο τη διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμη:

 • Καταφέραμε να διατηρήσουμε τον μεγαλύτερο αριθμό των ομάδων, με μια σειρά από ενέργειες που κάναμε. Αν συγκρίνετε άλλους νομούς, θα δείτε ότι, πιθανότατα, έχουμε το υψηλότερο ποσοστό διατήρησης των ομάδων μας.
 • Συνεχίστηκε το έντονο αποτύπωμα των Μικτών Ομάδων της Ένωσης μας, τόσο με τη συμμετοχή, όσο και με τις διακρίσεις που πέτυχαν.
 • Επιτυχία της ομάδας Region, που κατάφερε να κατακτήσει τον εγχώριο τίτλο και να μας εκπροσωπήσει επάξια στην Ουαλία.
 • Περάσαμε στη νέα εποχή οργάνωσης, μετά την αποχώρηση της επί χρονιά πολλά υπαλλήλου, με αλλαγή λειτουργίας σε πιο παραγωγικό μοντέλο.
 • Καταφέραμε, με τεράστια προσπάθεια, να εξοφλήσουμε την δυσβάστακτη οφειλή της αποζημίωσης της εν λόγω υπαλλήλου.
 • Προχωρήσαμε σε αλλαγές στις κατηγορίες με γνώμονα την συμμετοχή περισσότερων ομάδων. Επιμείναμε στη διατήρηση όλων των κατηγοριών, ώστε να διασφαλίσουμε το επίπεδο, στο μέτρο του δυνατού.
 • Από το Σεπτέμβριο του 2015 μετακομίσαμε σε ένα γραφεία, για μείωση του κόστους.

Μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά αποτελεί την κύρια επιτυχία μας ότι διοργανώνουμε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, πρωτίστως αξιόπιστα, με λιγοστά προβλήματα.

Το πλάνο μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 • Ψηφιακός μετασχηματισμός της λειτουργίας μας. Συνεχής ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, ώστε να μειωθεί ο παραγωγικός χρόνος που χάνεται σε συνηθισμένες διαδικασίες.
 • Ανανέωση Συμβουλίου με την είσοδο νέων ατόμων που διαθέτουν εμπειρία, γνώση και διάθεση για προσφορά.
 • Μετατροπή του Ενωσιακού στην ‘καρδιά’ της Ένωσης. Μετά την, σε σύντομο χρονικό ορίζοντα, ολοκλήρωση των εργασιών, σταδιακή μεταφορά όλων των δραστηριοτήτων μας σε αυτό, σε πιο λειτουργικές εγκαταστάσεις και, βέβαια, μείωση του κόστους.
 • Οργάνωση και λειτουργία του ‘Ταμείου Αρωγής Ποδοσφαιριστών’ σε νέο μοντέλο, ώστε να είναι ακόμα πιο άμεση κι αποτελεσματική η συνεισφορά μας στους ποδοσφαιριστές που έχουν τραυματιστεί κι όλο αυτό με την κατάλληλη προβολή, ώστε να μην έχουν επιχειρήματα όσοι δεν αντιλαμβάνονται το σημαντικό ρόλο του.
 • Ακόμη μεγαλύτερη θωράκιση των αγώνων, με την επαναφορά του θεσμού του Παρατηρητή Αγώνα. Το σώμα των Παρατηρητών θα στελεχώνεται από άτομα με επάρκεια, που θα έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση για το έργο που έχουν να επιτελέσουν.
 • Συνέχιση της κάλυψης μεγάλου μέρους εξόδων Διαιτησίας στις μικρές κατηγορίες, μέσω χορηγιών κι άλλων τρόπων που επεξεργαζόμαστε.
 • Άμεση σύνδεση της απόδοσης των παικτών των ομάδων Υποδομών, με την αντίστοιχη επίδοση στο σχολείο τους.
 • Διοργάνωση τουρνουά για την προώθηση των Ακαδημιών και του Γυναικείου Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με όμαδες εκτός νομού, αλλά και του εξωτερικού.
 • Συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών, ώστε να οργανωθεί σε στέρεη βάση η εκπαίδευση κι εξέλιξη των ποδοσφαιριστών.

Διαιτησία:

 • Επαναφορά του θεσμού Παρατηρητή Διαιτησίας.
 • Εμπλουτισμός του υλικού με νέες Σχολές Διαιτησίας.
 • Περισσότερες ευκαιρίες σε νέα παιδιά, ώστε να τροφοδοτηθούν, εκ νέου, οι Εθνικές Κατηγορίες.
 • Βάρος στην εκπαίδευση και στη συμμετοχή όλων σε αυτή.
 • Επιμόρφωση όλων αναφορικά με τη Διαιτησία, μέσα από ημερίδες.’

Για τακτικά μέλη οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γ. Παπακωνσταντίνου είναι οι εξής (υποχρεωτικά 11 σταυροί-σε παρένθεση οι ομάδες που τους προτείνουν):

 1. Γιώργος Αλαφάκης (Αναγέννηση Μαντουδίου)
 2. Νίκος Δαφνής (Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας)
 3. Δημήτρης Ιωσήφ (Αστέρας Βατώντα)
 4. Λευτέρης Κατσαντώνης (Ιστιαία)
 5. Γιάννης Λάμπρου (ΑΠΚΟ Δροσιάς)
 6. Άγγελος Μισιρλής (Ταξιάρχης)
 7. Αντώνης Παπαδάκης (ΑΟ Χαλκίς-Αναγέννηση Ευρίπου)
 8. Γιάννης Παπακωνσταντίνου (Παντριαδικός)
 9. Γιώργος Πίσχινας (Κάνηθος)
 10. Γιάννης Ρέτσας (Νηλέας Νεοχωρίου)
 11. Τάσος Τσεκούρας (Κόσκινα)
 12. Βαγγέλης Τσαλιαγκός (Ληλάντιο)
 13. Κώστας Μασουρίδης (Βυζάντιο Νέου Πύργου)

Για αναπληρωματικά μέλη οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γ. Παπακωνσταντίνου είναι οι εξής (μέχρι 5 σταυρούς-σε παρένθεση οι ομάδες που τους προτείνουν):

 1. Χάρης Αλεξανδρής (Αρτάκη)
 2. Βασίλης Βούλγαρης (Μιαούλης Φύλλων)
 3. Βασίλης Γκόγκος (Ηρακλής Ψαχνών)
 4. Κυριάκος Καλυβίτης (Καστέλλα)
 5. Δημήτρης Καμπάς (Καλοχώρι/Παντείχι)
 6. Χρήστος Καραγκούνης (Αιδηψός)
 7. Θέμης Κοντσιλίδης (Απόλλων Ερέτριας)
 8. Παναγιώτης Παναγιώτου (Ζάρητρα)
 9. Δημήτρης Πανταζής (Άγιος Γεώργιους Λιχάδας)
 10. Έφη Χατζηβασίλογλου (Ακαδημία Αρτάκης)

Για τακτικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γ. Παπακωνσταντίνου είναι οι εξής (υποχρεωτικά 3 σταυρούς-σε παρένθεση οι ομάδες που τους προτείνουν):

 1. Τάσος Δημητρίου (Άρης Αγίου Ιωάννη)
 2. Αλέξανδρος Κούτος (Μακρυκάπα)
 3. Χαράλαμπος Μαζαράκης (Μαρμάρι)

Για αναπληρωματικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γ. Παπακωνσταντίνου είναι οι εξής (μέχρι 2 σταυρούς-σε παρένθεση οι ομάδες που τους προτείνουν):

 1. Γιάννης Μπαρίτας (Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου)
 2. Κώστας Τσότσος (Αμαρυνθιακός)
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ζάρακες-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1-0

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (21/4/2013): Αρτάκη-Δροσιά 2-0 (video)

eviasports

ΑΟ Μονοδρίου: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ακαδημίων

Κώστας Λαγός