EVIASPORTS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο ΕΠΣΕ: Πέρασε τελικό η Ερέτρια! (Ηρακλής Ψ.-Ερέτρια 2-3)

Μεγάλη νίκη-πρόκριση για τον Απόλλωνα Ερέτριας μέσα στα Ψαχνά επί του Ηρακλή με τελικό σκορ 2-3 με τους φιλοξενούμενους να είναι αποτελεσματικοί και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο για τη σεζόν 2018-19!

Ο Ηρακλής έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως η πεμπτουσία στο ποδόσφαιρο είναι η αποτελεσματικότητα και η Ερέτρια την είχε και με το παραπάνω σήμερα βρίσκοντας 3 φορές το δρόμο προς το βάθος της αντίπαλης εστίας.

Η καλή μέρα λένε πως φαίνεται από νωρίς και η Ερέτρια φρόντισε να το επιβεβαιώσει με γκολ από τα αποδυτήρια όταν μόλις στο 2′ ο Τόρα πάγωσε τα Ψαχνά γράφοντας το 0-1.

Ο Ηρακλής κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης ώστε να φτάσει σε σκορ παράτασης αλλά ήταν επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το 60′ ο Μώρος πέτυχε το 0-2 για την Ερέτρια δίνοντας ουσιαστικά πρόωρο τέλος στον ημιτελικό, καθώς με αυτό το σκορ ο Ηρακλής ήθελε πλέον 3 γκολ (σκορ πρώτου αγώνα: 1-1).

Στο 65′ ο Ηρακλής έχασε μοναδική ευκαιρία για να επιστρέψει στο ματς όταν ο Καραχάλιος αστόχησε στην εσχάτη των ποινών και στο 72′ ο Μώρος στην κόντρα έγραψε το 0-3 για την Ερέτρια!

Στο 86′ ο Ανέστης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για τον Ηρακλή μειώνοντας σε 1-3 όμως ήταν πολύ αργά, με τον ίδιο παίκτη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φώτης/Ιωάννου- Αντωνίου.

ΓΚΟΛ: 86′ & 90’+2′ Ανέστης-2′ Τόρα, 60′ & 72′ Μώρος,

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θανάσης Μεθενίτης): Κηρόπουλος, Ζουλιώτης (45′ Παλαιολόγος), Δ. Αγγελάτος, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς (77′ Ντούμας), Τσολάκος, Σκριβάνος, Γ. Αγγελάτος (55′ Καραχάλιος), Γκάβαλης (75′ Σιαράπης), Ανέστης, Μήτρου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι (61′ Ζαχαρόπουλος), Τσίγκας, Σμπιλήρης, Angjeli, Καλοχωρίδης, Seol (75′ Κοκκάλας), Ρούσσος, Μώρος (80′ Ευγενίου), Τόρα, Μπαλόζι (68′ Κορακιανίτης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Πανόραμα (19/2)

eviasports

FIFA, ΠΟΥ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή στo #SafeHome (videos)

eviasports

Photo album απ’ το Σταυρός-Δροσιά

Alison Dooley