EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Ηρακλής Ψαχνών-Ταμυναϊκός 1-0

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 1-0 του Ταμυναϊκού, στο ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΕ, και ‘έπιασε’ την Αρτάκη στην πρώτη θέση (με ένα παιχνίδι περισσότερο απ’ τον ΑΟΝΑ).

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρις στο τέρμα του Ανέστη στο 67ο λεπτό. Οι κακές καιρικές συνθήκες, με χαρακτηριστικά το δριμύ ψύχος και τον έντονο αέρα, και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψαν τους ποδοσφαιριστές Ηρακλή και Ταμυναϊκού, που παρόλα αυτά είχαν απόδοση -συνολικά και αναλογικά- σε υψηλά επίπεδα, αντάξια της ποιότητας των δύο ομάδων. Η ομάδα του Αλιβερίου έψαξε το γκολ με τον Τσούτση -κυρίως- να είναι πρωταγωνιστής σε πολύ καλές ευκαιρίες για την ομάδα του, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν, πέρα απ’ το γκολ του Ανέστη, ακόμη 1-2 καλές στιγμές.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βρακάς-Κωνστάντιος-Παππάς

ΓΚΟΛ: 67′ Ανέστης.

Ηρακλής Ψαχνών (Θανάσης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Σπανός, Ρεπετσάς, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Καραχάλιος (82′ Μπακομήτρος), Ανέστης, Γκάβαλης (55′ Αγγελάτος Γ.), Σκριβάνος Π. (90’+1′ Χασαπίδης), Μήτρου (90′ Σκριβάνος Π.).

Ταμυναϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος (87′ Δήμου), Πιλάτης Λ., Κουτσαυλής, Αναστασίου Β., Αναστασίου Ι. (88′ Πιλάτης Κ.), Τσούτσης (82′ Πομάρες), Κούτρας, Λάμπρου, Κρόκος, Βρέττος (68′ Παριανός).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (28/1/2017): Κόσκινα-Άγιος Λουκάς 3-1

Κώστας Λαγός

Ευβοιώτες διαιτητές σε εθνικές κατηγορίες (26/1)

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (17/2/2022)

eviasports